"Сьогодні в світі Вечірній блок - 26.07.2019" - Влад Пономар

"Сьогодні в світі Вечірній блок - 26.07.2019" - Влад Пономар

Вечірній блок:
Зі знаком "Мінус"➖:

✅В Госдуме рассказали о контактах с партией Зеленского.
Депутат Госдумы Леонид Слуцкий рассказал о контактах депутатов партии «Слуга народа» с российскими парламентариями.
По его словам, представители партии Зеленского «Слуга народа» выходили на связь с депутатами Госдумы РФ.

✅Зеленский отправился в Одессу на концерт "Лиги смеха".

✅Жену Зеленского на пляже в Одессе стерегли несколько кордонов полиции и боевые водолазы.
Елена Зеленская вчера отдыхала на пляже "Табу". Для посетителей левое крыло пляжа было закрыто, а охрана состояла из нескольких кордонов полиции и спецслужб. Ради безопасности супруги Зеленского дно на пляже проверяли водолазы.

✅Майбутній нардеп, помічник Портнова, фігурував у розмовах радника Путіна про захоплення Криму РФ.
Майбутній нардеп Сергій Коровченко фігурував у телефонних розмовах радника Путіна Сергія Глазьєва стосовно захоплення Криму Росією, які записали українські спецслужби у лютому 2014р. Зокрема, у ході розмови Глазьєв розповідає депутату Держдуми РФ Костянтину Затуліну, що міністра юстиції Криму та людину Віктора Медведчука Коровченка слід зберегти на посаді.
"Я там з Медведчуком зараз зв'язався, вони дадуть свої пропозиції. У них там вже зараз міністр юстиції Криму (Коровченко), чинний на сьогоднішній день. Їхній хлопець, вони його добре характеризують. Він сказав, що підтягне команду юридичну. Нам треба цього Коровченка зберегти, щоб він міністром юстиції Криму і залишився", - заявляв радник Путіна.
Слід зазначити, Коровченко з 2006 по 2010р був помічником на той час депутата ВР Андрія Портнова. За часів президентства Януковича, Коровченко спочатку керував управлінням з представництва в судових органах Ради міністрів АР Крим, а у 2013-2014 очолював Головне управління юстиції.
Так, Коровченко переміг на 210 окрузі. Він випередив свого конкурента всього на 0.19%, а саме на 153 голоси.
Нагадаємо, в серпні 2013р депутати Верховної ради автономії узгодили кандидатуру Коровченка на посаду начальника головного управління юстиції Міністерства юстиції України в АР Крим.
Як писало РБК-Україна, в березні 2014р Верховна Рада АР Крим призначила ряд міністрів автономії. Так, депутати звільнили Коровченка з посади начальника Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Криму і призначили Олену Сотникову на посаду міністра юстиції АР Крим.

✅Окружний адмінсуд втручається у роботу ДБР та інших держорганів, - ГПУ.

✅Кличко заявив про спробу Богдана нав'язати "кураторів" по Києву.

✅В Азовському морі зафіксовані чергові провокації Росії. Українські катери освітлюють променем зеленого кольору.

✅Шпионский скандал: Австрия ловит сотрудника ГРУ РФ. Австрия объявила в розыск сотрудника ГРУ РФ Игоря Зайцева.
В Австрии вспыхнул новый шпионский скандал. В розыск объявлен 65-летний сотрудник ГРУ Игорь Зайцев, который за несколько сот тысяч евро покупал у местного полковника — работающего в отделе снабжения австрийской армии — секретную информацию. Два офицера поддерживали связь с помощью самых современных шпионских технологий, разрешение было получено из Москвы.

Зі знаком "Плюс"➕:

✔️Кличко подав до суду на "1+1" через дискредитацію.

✔️Санкції проти РФ є належною відповіддю на її дії, а саме порушення міжнародного права і агресивні дії стосовно інших країн. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Яцек Чапутович.
"Cкладно говорити про зближення (Польщі та РФ), оскільки ми не сприймаємо політики Росії. Агресія Росії в Україні призвела до реакції західного світу у вигляді санкцій. Ми вважаємо, що це - належна відповідь, Росія повинна почати дотримуватися міжнародного права, відмовитися від агресії по відношенню до інших країн і повністю виконати Мінські домовленості”,- заявив Чапутович.

✔️Площадь лесных пожаров в Сибири продолжает расти и уже превысила 1,3 млн га.

✔️Пожары в Красноярском крае решили не тушить из экономии.

✔️«Паршивая мелодрама»: зрители заплевали российский «Чернобыль».
В сети появился трейлер российского сериала «Чернобыль», выход которого телеканал НТВ анонсировал еще в 2018 г. Судя по комментариям и оценкам ролика на Youtube, россияне остались крайне недовольны качеством трехминутного видео, в котором «ляпов больше чем во всех сериях от HBO».

✔️Прокуратура РФ получит доступ к банковской тайне без суда.
Российские власти продолжают уверенно двигаться в сторону ликвидации банковской тайны в стране.

✔️Санкции в теннисе.
Светлана Кузнецова не сыграет на турнире WTA в Вашингтоне. Российской теннисистке не дают американскую визу.

✔️С Россией произойдет то же, что с CCCР. РФ ждет развал страны. Такое мнение высказал актер театра, кино и телевидения, народный артист СССР Олег Басилашвили.

Дякую! Приємного вечора!

Влад Пономар