"Сьогодні вдень по Ізраїлю були випущені до 300 ракет з Гази" - Олена Кудренко

"Сьогодні вдень по Ізраїлю були випущені до 300 ракет з Гази" - Олена Кудренко

Більшість з них впали на відкритій місцевості. Є влучання в житловий будинок, є легкопоранені. 25% пусків "Ісламського джихаду" були невдалими, та впали в самому секторі Газа.

І пішла відповідь - Ізраїль почав ліквідовувати ракетчиків. Станом на 17.45, читаю, ліквідовано 22 терористи. І ось що мені спало на думку: ок, нападати на Ізраїль можуть люди, яким померти за якусь "честь", які не цінують своє життя. Бо ж не можуть не розуміти, що зв'язатися з Ізраілем - це з великою вірогідністю означає бути ліквідованим.

Росіяни - не смертники. Вони помирають не з "честю" - вони помирають ні за що. Обстрілювати нас завжди вони не зможуть хоча би тому, що там немає ідеї самоліквідовуватися заради якоїсь вищої мети. Там гроші, дурість, мозок барана, якого "мобілізовалі, я тут мімо проходіл, я нє віноват". Це при тому, що Україна має лише посилюватися з часом (якщо не нашкодимо самі собі, та не залишимо дилетантів надалі при владі).

Нам сьогодні важче - ніж саме сьогодні Ізраілю. Але надалі нам має бути в чомусь легше, ніж йому, бо фанатиків на наших кордонах все ж таки менше.