Сьогодні виповнюється 500 днів як Андрія Антоненка перебуває за ґратами

Сьогодні виповнюється 500 днів як Андрія Антоненка перебуває за ґратами

Кинутий у буцегарню за сприяння Зеленського. Який, попри презумцію невинуватості і всі моральні принципи, був поруч та схвально кивав головою, коли Аваков цинічно призначав патріота України вбивцею лише на підставі запису з камер спостереження. Де невстановлена особа більше схожа на славнозвісного Боширова, аніж на Антоненка - див. перший комент.

Лише одне питання серед сотні можливих: чому у першу чергу не шукають за принципом "кому вигідно"? Вигідно було як раз спецслужбам РФ, які у Солсбері, Чехії та багатьох інших локаціях довели, що вбивства та інші кроваві провокації - їх фірмовий стиль. А тому, що "повісити" гучну справу простіше на того, хто поруч. І навіть не особливо заморочуватись з мотивами - мовляв, робив це "під впливом захоплення ідеями арійської раси". Феєричні довбой@би...

Антоша Геращенко - любитель нишпорити по закапелках та вилизувати не тільки тарілки, але й дупу своєму хазяїну, сказав якось, що у випадку доведення невинуватості Ріфмастера, МВС вибачиться перед ним.

Пречудово - я вже пустив сльозу розчулення. А хто поверне людині загублені здоров`я, час, репутацію, гідність? Вони не піймали Бога за бороду і вибаченням не відбудуться. Після зміни влади кожен з великою долею вірогідності отримає свій термін. І кожна доба Антоненка зараховуватиметься їм за три.

Вибачаться вони...

Helgi Sharp