«С14 провів акцію під телеканалом "НАШ"» - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

«С14 провів акцію під телеканалом "НАШ"» - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Хочете посміятися? Сьогодні С14 провів акцію під телеканалом "НАШ". Вимагав у них припинити роботу. Виникла штовханина. Але от що цікаво.
На цю подію свої знімальні групи НЕ прислали телеканали... ZIK, 112 та Newsone. Хоча вони продовжують віщати на Ютубі. І хоча "НАШ" за них останні дві доби кольчуги на грудях рве.
А знаєте чому не прийшли? Бо їхній менеджмент вирішив, що акцію радикалів замовив сам канал "НАШ" аби привернути до себе увагу і розширити свою аудиторію. Звісно - коштом телеканалів з медведчуківської трійці.
Що я хочу сказати на це? Ватники, от саме через це ви програєте і будете програвати завжди. Через те що на фронті, коли росіяни проводять свої операції - вони не вважають за потрібне про це повідомляти сепарам з ДиРи і Луганди, а ті потім не можуть збагнути що відбувається. Довелося таке бачити. А сепари з ДиРи і Луганди одне одного підставляють частіше ніж з нами воюють.
Через те, ватники, що навіть в умовах коли вас гноблять (опустимо причини), ви й тоді продовжуєте ділити ефіри та бабло замість діяти спільно. Тому що ви одне одному взагалі не довіряєте. Тому що почуття солідарності у вас нема, як явища. Свій до свого по своє - це не про вас.
Це на екранах ви всі - безкомпромістні борці "за святу ідею великої імперії". А насправді... Ви не підете з теплих операторських місити багнюку берцями на фронті, як один мій знайомий режисер. Ви не переберетеся зі світлих офісів в зачухані підсобки, аби в польових умовах і повністю на шару після роботи паяти техніку для фронту, як волонтери на "АрміїСОС". Вас не вистачить покинути гарну перспективну роботу і піти захищати свою Батьківщину у добробат - на повну невизначенність. Ви не будете після роботи плести маскувальні сітки та збирати борщові набори...
Не дивно, що на захист ваших телеканалів ніхто не піднявся - я не бачив видовища більш жалюгідного за фіфу з набитими губами і недешевою зачіскою, що на екрані корчила з себе борця за свободу слова. Це вам не Ірина Геращенко на обміні полоненими - під автоматами терористів.
От саме тому, ватники, ви й програєте - доведено вашими ж телеканалами. А Україна - житиме і міцнішатиме. Всім ворогам на зло.