"САМЕ ТОМУ - ПОРОШЕНКО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"САМЕ ТОМУ - ПОРОШЕНКО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У зв'язку з тим що мережею знову почали ширити рейтинги (вельми сумнівного походження), я знову поясню свою позицію. Скажу чому я підтримую Петра Порошенка і чому наразі я не бажаю підтримувати когось іншого. Хоча я позапартійний і ніяк не обмежений у виборі своїх вподобань. Отже.

Все просто. Я підтримую Петра Порошенка за конкретику. Є політики, які дуже гарно говорять слова і знімають відосики. А є ті, результати роботи яких можна потрогати руками.

Шо таке Порошенко часів його президентства?

Це децентралізація - я бачив ті села які отримали в своє розпорядження гроші і заохочували успішні бізнеси розміщувати виробництва у них. Все як в умовах ринку, хто дбає той має. Порошенко це була відміна печаток для бізнесу і розкриття реєстрів майнових прав. Кількома кліками мишки стало можливо дізнаватися хто чим володіє.

Порошенко це були прибуткові Нафтогаз та Укрзалізниця. Так, вони не стали ідеальні, але очевидно покращувати сервіс здатна прибуткова компанія, а не збиткова - як зараз. Порошенко це була реформрвана банківська система. Валерію Гонтареву, яку в Україні цькували крадійкою, на Заході назвали видатним банкіром. Так само як Наталію Яресько оцінили на США, але облили брудом в Україні.

Порошенко це Збройні сили України, які увійшли в першу десятку армій Європи. Берці на мембрані, сухпаї у вакуумпакетах, форма з утеплювачем і фліскою, автомат "Вулкан", швидкі від "свинарчуків" та вантажівки "МАЗ-Богдан". Зараз в армії все це стало жаданим. Мені крупно пощастило що у 2017 р. випустили багато бушлатів, через це я маю нормальний бушлат, а не той турецький напотріб який видають зараз. Якщо видають.

Порошенко це відновлене ППО біля Києва. Взагалі дивно, Москва не ризикнула напасти у 2018-му після захоплення наших кораблів у керсенській протоці. Росія напала коли за рейтингами партія Порошенка стала виходити на перше місце.

Але не президентсвом єдиним. Весною 2019 р. Петро Порошенко згідно демократичних процедур передав посаду новообраному президенту Зеленському. Я гарно пам'ятаю як тоді кожне зелене рило волало, що от зараз Порошенко піде з політики. Не пішов. Продовжує боротися.

Наявність Порошенка в політиці бісить і його противників, і нібито "однодумців". Першим він не дає тихенько прокручувати їхні махінації. Другі поруч з Порошенком виглядають карликами. Владі доводиться раз за разом доказувати правоту Порошенка. Прибічники ЗЕ реготали з "АрМоВіру"? Тепер вони самі кругом волають "Вірю в ЗСУ" і розшаркуються перед митрополитом Єпифанієм.

Вони говорять про цифровізацію? Але сам міністр Федоров визнав, що свою "Дію" вони випустили на грунті баз даних і вдосконалень зроблених за Порошенка. Команда Зеленського розповідає про дороги? Але їхнє "Велике будівництво" тривало до 2022 р... чітко за урядовою програмою "Капітальний ремонт доріг 2018-2022 рр." Плани, графіки, кошторист, джерела фінансування - все звідти. Єдине що додали зелені, це обмежили кількість учасників тендерів і збільшили вартість робіт. Тобто наплодили корупцію.

Коли в країні панував Ковід і українці помирали в кількості два Іловайська на день, Порошенко провозив до України апарати ШВЛ, медичне обладнання і костюми біозахисту. Ба-більше, Порошенко допомагав випускати костюми біозахисту в Україні.

Коли почалося вторгнення, від Порошенка на фронт потекли безпілотники, генератори, вантажівки, засоби зв'язку. Пекарню відкрили у Херсоні - влада проти неї боротися заходилася.

Це не враховуючи просто захисту демократії партією Порошенка. Наразі в Україні не може бути опозиціцних партій крім наближених до Петра Олексійовича, всі інші партії доведеться розкручувати владним телеканалам. Інших просто нема. Або - або.

Комусь для підтримки рейтингу треба монополізувати телеефір у вигляді мономарафону. А хтось зберігає рейтинг, прибічників і вплив навіть перебуваючи в дуже жорсткій опозиції.

Хтось гарно пише ролики. А я на боці того хто робить справи.

На фото Порошенко зараз. На фронті. Забезпечує військо.