"Самий найвищий пріоритет зараз у Збройних Сил України" - Роман Донік

"Самий найвищий пріоритет зараз у Збройних Сил України" - Роман Донік

Вся держава, все суспільство повинно діяти в інтересах військових. Бо саме військові стримують навалу.

Все що робиться для шкоди ЗСУ - робиться для шкоди держави. Все що не допомагає ЗСУ, ослаблює сили оборони.

Російсько іпсошні наративи "нас абстрєлівают патаму что тут ваєнниє" залишились в Маріуполі. В обстріляних ТЕЦ та електропідстанціях. Там же захисники Азовсталі показали як треба захищати міста. А ще в Рубіжному, Сєверодонецьку, під Ізюмом, а зараз в Бахмуті. І ще багато де.

 Купа місцевих голів, та депутатів змінили прапор на прапор окупантів. Випадки переходу поліції на сторону окупантів теж відомі. До честі Харківської поліції, яку 24 зміг організувати Тімошко, харківські поліціянти і воювали і працюють на вулицях. Навіть в СБУ досі викривають зрадників. І тільки військові монолітом стали на шляху ворога. Тому якщо якомусь чиновнику чи найманому працівнику заважають ЗСУ в місті, треба викидувати з міста. Чиновника та найманого працівника.

І не треба ліпити тут ніяких ідолів з найманих працівників, які роблять те саме що і в інших містах України. Хоча не те саме, бо в інших містах медійно не привласнюють роботу та заслуги волонтерів ФОПів які годували тисячі людей, а потім отримали космічні рахунки.