«"САНКЦІЙНИЙ СПИСОК" МОСКОВІЇ» - Олег Пономар

«"САНКЦІЙНИЙ СПИСОК" МОСКОВІЇ» - Олег Пономар

Московія опублікувала санкційний список громадян України. Коротка ремарка.

Цей список не має жодного санкційно-економічного значення. Бо в ньому до купи змішано і людей і коней — тобто і справжніх ворогів Московії, і московських агентів, які працюють в Україні, але перебувають на зарплаті Кремля та просувають інтереси країни-агресора.

Ті громадяни України, яких Москва вважає своїми ворогами і називає їх "партією війни" (тобто ті, хто не згідні на капітуляцію в обгортці "нової стратегії миру", і є готовими боротися до перемоги), й так давно перебувають під усіма можливими санкціями Московії.

А ті, яких внесли до цього списку, але працюють на Москву, будуть і далі працювати й отримувати гонорари в рублях на рахунки в московських банках. Але тепер ця частина списку може й буде всюди казати — дивіться, я в санкційному списку Кремля, значить я справжній патріот України та ворог Московії. А чого ти досяг у житті?

Висновок: весь цей список (він стосується й українських компаній) є частиною пропагандистської гібридної кампанії перед виборами в Україні. Внести хаос та суб'єктивність. Підкинути дров та піддати жару.

Побачимо, як українці дадуть собі раду з цим списком.

Олег Пономар