"І ще про "фаріон" як індикатор" - Маson Lemberg

"І ще про "фаріон" як індикатор" - Маson Lemberg

Минулого року після звільнення частини азовців, колишня полонена Пташка подякувала зеленському в дуже специфічний спосіб. Що викликало якусь реакцію, в тому числі з боку її побратимів. Ця реакція була використана банковою як причина для того щоб спустити свій сучий тітушнявий батальйон на Порошенка і звинуватити його в тому до чого він стосунку не мав. Увінчалася суча акція пафосним постом балалайошніка про те що не місце в політиці таким Порошенкам, які ображають військових. Хоч Порошенко не ображав, а навіть навпаки. Ну і, звісно, про військових, як суспільну одиницю не йшлося. То були персональні розбірки, між автором і їх колегами, в тому числі.

Коли минулого тижня публічна особа, політик, член політичної партії фаріон звинуватила, образила власне суспільну категорію військових (а не когось персонально), то не знайшлося ні сучого тітушнявого батальйону, ні бабалайошніка з його цінними вказівками про місце в політиці, ні мощних бурців за законність, хоч тут склад злочину з боку політика, і докази, і причетність і суспільний прояв (а не персональний), і суспільна шкода "на ліцо".

І, власне, відсутність реакції щодо тварини і її висловлювань вже може багато про що свідчити. Але цю версію можна буде легко перевірити. Якщо той, свідомо зданий нею хлопець з Криму, зазнає переслідувань з боку окупанта (а він зазнає), то будь-яке уникнення кримінального переслідування фаріон автоматично означає що вона і є частиною цього сучого тітушко батальйону і оце її гавкання на військових і спроби розірвати суспільство ініційовані бабалайошником. Бо як виявилося, вони можуть переслідувати навіть невинну людину, в особі Червінського, не будучи в змозі зв'язати причини і наслідки, коли тут причини, наслідки, причетність, свідомість вчинення злочину очевидна.