І ще про "Зеленський, поговори з народом як дорослий з дорослими!" - Mason Lemberg

І ще про "Зеленський, поговори з народом як дорослий з дорослими!" - Mason Lemberg

А хто взагалі сказав, що Зеленський може говорити з народом як дорослий з дорослими? Якщо говорити як дорослий з дорослими, то Зеленський ніколи не отримав би владу, якби він говорив з дорослими. А отримав він владу завдяки примітивним маніпуляціям призначених для інфантів про те, що трах-тібідох-тібідох зарплати стануть 4000 баксів, заробітчани повернуться, "війна, стій, раз-два!" і війна зупиниться. З початком великої війни в цьому плані абсолютно нічого не змінилося: 178 чорнобаївка, 2-3 нєдєлі, новорічні розйоби де всі плачуть ітд.

Він не здатен говорити по-дорослому, він здатен дише хайпувати і паразитувати на очікуваннях, задовольняючи слух інфантилів і їх дитячі фантазії про чарівника, який за них все зробить.

І хто взагалі сказав, що народ хоче почути дорослу розмову? Народ он заховався за тим що "не втік" (по-суті, і по-факту, найбільш дебільною відмазкою яку тільки можна було б придумати), і навіть, здавалось, колись адекватні люди ховають свої страхи за сталевими яйцями і невтіклістю, взамін отримуючи яйця по 17 гривень і сечу в очі, продовжуючи намагатись вірити в Святу Невтіклість.

Чи готовий той народ зараз до відвертої розмови на цю тему. Ні, станом на зараз не готовий. Але цей час швидко наближається.