Ще трохи по піару притулі та притулянтам до нього

Ще трохи по піару притулі та притулянтам до нього

Щоб два рази не вставати, так би мовити.

Я був проти ЗЕ і я проти притули, думаю, із зрозумілих причин. Якщо ж хто цього не бачить і не розуміє - "не вінаватая я, він сам прийшов" (с)

П.С. Нажаль, авторка тексту невідома. Текст взяв в Леон Дудник

Трохи занадто емоційно, але суть вловити "можна і нужна"

______________________________________

"Перш ніж писати щось про цього персонажа, потрібно, мабуть, поцікавитись його життям?

За його словами, він завжди сильно потребував грошей і тому довелося першу родину залишити, так як він ледве її забезпечував. Зараз притулила одружений удруге на дуже багатій жінці з Донецька – Катерині Сопельник. Його тесть – нардеп, його теща – бізнесвумен, сестра його дружини одружена з міцним та дууже відомим ригіаналом Віталієм Хомутинником, який за часів каденції янукОвоща обкрадав український народ по-чорному.

Із Вікі: хомутинник – підприємець, політик, співголова депутатської групи «Відродження». Колишній член Партії Регіонів був одним із депутатів, що голосував за «Диктаторські закони» у січні 2014 року. Власник радіостанції «Улюблене радіо», страхової компанії Брокбізнес та опосредковано власник журналу Фокус. На 2014 рік наймолодший і найбагатший народний депутат України.

2015 року у декларації депутат вказав 167 млн ​​грн доходу та 354 млн грн на банківських рахунках.

У рейтингу журналу НВ 100 найбагатших українців, опублікованому у жовтні 2019 року, статки оцінено у $478 млн (збільшення на 23 % порівняно з 2018 роком); це 13 місце у рейтингу.

Його найзнаменитіший вислів: “Хто всім допомагає, той марнує годину”(!). Вам зрозуміло, що в їх сім'ї НЕ прийнято надавати допомогу будь-кому?

В інтернеті активно обговорювалася ситуація, коли теща притулку наїхала на жінку із 9-річним сином. Аварія сталася, коли жінка здавала на авто задом і буквально зміла пішоходів. Постраждалих шпіталізували. Жінка була за кермом позашляховика «Мазда».

Ви думаєте, що теща щось компенсувала цим людям? Жодної копійки вони не отримали навіть на лікування!

П.С.1. Пишу так докладно про його близьких родичів тому, що потрібно знати в якій заможній та жадібній родині проживає зараз сірожа. Це я до того, що правильно написали тут про те, що "піаритися на ЧУЖИХ грошах легко і приємно ..."

"А вам просто завидно, що це не ви, а Притула робить корисну справу…" -

А тепер ще про дуже корисну справу сірожи, яке чомусь незабаром зам'яли, а дарма.

"Українське товариство сліпих (УТОС) вимушене у борг доробляти ремонт, розпочатий шоуменом Сергієм Притулою".

Розкопав та опублікував усю цю ситуацію блогер Ярослав Бондаренко.

"Він нагадав, що 15 липня (2020?) Сергій Притула опублікував на платформі для збору пожертв Patreon відео, в якому повідомив про виділення першого траншу на ремонт приміщень УТОС у сумі 8 тис. доларів".

“При цьому блогер зазначив, що шоумен піариться «на допомогу сліпим» в ефірі шоу «Право на владу» на 1+1 та у своїх соцмережах. 2 вересня (2020?) він анонсував швидке завершення ремонтних робіт і обіцяв влаштувати новосілля «з тортиком та шампанським».

Він нагадав, що на ремонт УТОСу вищезазначені 8 тис. доларів було пожертвовано меценатами та простими українцями. При цьому вартість проведених демонтажних робіт та закуплених бригадою Притулки будматеріалів фахівці оцінюють приблизно у 4 тис. доларів. А куди поділися решта 4 тис. доларів?

"Піар на сліпих: Шоумен Сергій Притула під вибори зібрав гроші на ремонт УТОС і зник" - https://vesti.ua/.../shoumen-sergej-pritula-pod-vybory...

Хіба можна після цього мерзенного проступку довіряти цьому клоуну з його мавповими кривляннями та вертлявою ходою? Аферист на довіру. Сам з інших збирає люди віддають останнє, а щоб самому хоч якусь суму виділити? Неееааа, це не про сирожу. Він, ще, виявляється, і краде! За словами самого шоумена “в інтерв'ю ЗМІ, він заробляє на “Новому каналі” близько 300 тис. грн. на місяць” (!) плюс ще його “концерти”. Невже хтось ще ходить на ці відверті кривляння та перевдягання у жінку?

Прочитала, що він балотувався від партії “Візг та піск” у 2019р. – на парламентських виборах був кандидатом у народні депутати. Не обраний.

У 2020 р. – був кандидатом на посаду мера Києва. Балотувався знову від партії «Голос». Не обраний.

П.С.2. Слава бо, що пролетів з усіма виборами. А людям треба припиняти довіряти свої, можливо, останні гроші цьому аферистові, а перенаправити їх у інши фонди. А притула працює на свій майбутній політичний імідж. Мавпа, яка стільки років намагалася смішити людей своїм низькопробним урегенітальним гумором, вирішила йти в політику, а ви йому в цьому допомагаєте…"

Думай.ТЕ