Що буде після звільнення Донбасу

Що буде після звільнення Донбасу

“У мене запитують, що ж буде після звільнення Донецька, Луганська, Горлівки та інших міст на окупованих територіях. Та нічого”.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook журналіст Богдан Мірошников, повідомляють Патріоти України.

Все буде, як і раніше. – продовжує журналіст. Для зручності, зробив хронологію по днях.

Після Визволення. День 1. Вата забилася в куток власного житла, і лише зрідка коситься у вікно, щоб перевірити наявність “карателів” поруч.

День 2. Вата почала виходити на вулицю, знову включила улюблені російські новини і тихенько продовжила обговорювати “фашистів” на лавочці біля під’їзду.

День 3. Вата перестала боятися підходити до “карателів”. Запитує за пенсію і виплати.

День 4. Вата отримала пенсії, з/п і допомоги. Почала обговорювати, що виплатили мало, і тихесенько продовжує мастурбувати на російські пенсії.

День 5. Вата без найменших докорів сумління починає розповідати гидоту про “український вермахт” в чергах, у громадському транспорті. Традиційно п’яна вата – в обличчя “карателям”, за що отримують неілюзорно “люлів”.

День 6. Тепер вата приходить до міськради і питає, коли їм нову квартиру дадуть. У старій, бачте, одне скло осколком подряпало.

День 7. Святий для вати день. День черг. Черги скрізь – на ринках, у магазинах, ощадкасах. В кінці дня зі сльозами на очах – випити 200 гр самогону з гранчака під гімн СРСР. Тричі перехреститися і проклянути Горбачова за розвал “республік вільних”. Якщо серйозно – то без позбавлення виборчих прав на 5-10 років тих, хто взяв участь у референдумах/виборах, хто писав гидоту про Україну в соцмережах, нічого доброго не буде. Традиційний електорат КПУ і Оппоблоку може легко переключитися на “український вибір”. – написав журналіст.