"Що це таке було?" - Алла Комарова

"Що це таке було?" - Алла Комарова

Вчора наш інклюзівний президент поговорив із Білим домом, а саме - із Байденом, Президентом США. Щасливий такий був, що сьогодні зранку аж знову у спортзал побіг футболку сушити.

Але цікавість тут викликає не його криві ніжки на фоні гантель, а те, як подію описують на сайтах Білого дому і у нашій, прастігоспадє, ОПє.

У США пишуть виключно про безпекові речі та Мінські домовленості. Банкова же марить якимись обговореннями реформ та деолігархізації. Вавасю, це що таке було? Типу, ти такий від зубів Байдену "сишиш, дідушка, ми тут всіх алєгархов к нагтю прижали, пойняв? Тобто, андестенд? Київ із кепітал оф Грейт Юкрейн, понял, да?" Так було? Чи про яке саме обговорення пишуть твої бібізянки дресировані, коли жодної навіть півлітери про те на сайті Білого дома нема? У тебе знову температура у ванні досягає критичних значень? Ну то віджени Ермака від рубильника, бо там вже скоро з тебе місо-суп буде, дай боже поскоріше.

Американці перестали розмовляти із приниженням про будь-які реформи після того, як дехто (Вавася, на тебе дивлюся) не виконав письмового зобов’язання щодо САП. Пам'ятаєш, там було таке? про те, що ти зобов'язуєшся забезпечити прозоре обрання голови САП, а натомість твої міньйони тільки тероризмом у комісіях займаються.

А прес-служба у той час конструює нову реальність. Практично успішно.