"Що далі...?" - Карл Волох

"Що далі...?" - Карл Волох

Головне питання, яке обговорюють сьогодні політики й політологи: що далі? Нищівна поразка партії влади на виборах формалізувала доконаний факт - Слуги більше не здатні одноосібно керувати країною і потребують або дострокових виборів, або, принаймні, створення коаліції у нинішній ВР. І тут постає головне питання: з ким об‘єднуватися?

Мають певну рацію ті, хто висловлює побоювання, що СН обійметься з ОПЖЗ, адже до Медведчука-Бойка Янелох не відчуває такої лютої класової ненависті, як до Порошенка. Проблема тут у іншому. Погіршення (невпинне) економічної ситуації в країні на тлі дуже небезпечних суспільних і політичних процесів може в будь-яку хвилину вивести на вулиці людей. А на активну пасіонарну частину суспільства Медведчук жодного впливу не має, більше того, саме союз із ним може стати каталізатором громадянського протесту.

Думаю, люди,котрі це розуміють, у оточенні Зеленського є. Проблема лише в тому, чи наважаться вони пояснити це своєму патронові. Адже він і досі не став ані керівником, ані політиком, а поводиться як прімадонна погорілого театру, керуючись чим завгодно, тільки не логікою.