"Що далі, то гірше; що година, то й новий клопіт" - Георгій Тука

"Що далі, то гірше; що година, то й новий клопіт" - Георгій Тука

Володимир Зеленський зачитав черговий текст, написаний невідомим автором, з чужими (невідомо чиїми) думками. Зачитав виразно та емоційно, як він це і робить вже багато-багато років.

На цей раз, Президент спробував пояснити свої дії що до відставки лейтенанта Баканова та Венедіктової.

Пояснюючи відставку Баканова, Президент спробував прив"язати до неї епізод з затриманням колишнього керівника Кримського Главку, якого звинувачують у ... державній зраді! З усією рішучестю та залізним голосом Володимир Олександрович повідомив усій країні що він, як прозорливий керівник, звільнив цього співробітника СБУ ще в перші тижні вторгнення! (оплески). Правда, "Черчіль сучасності" забув повідомити, хто і коли призначив цю людину (і не тільки її) на таку посаду!..

   Що стосується відставки Венедіктової, то... внятних пояснень я так і не почув. Розповідь про відвідування передової, погодьтесь, не дає розуміння причин відставки Генерального Прокурора.

   Доволі кумедно виглядав момент, коли Володимир Олександрович сталевим голосом рішуче зачитував вимогу якнайшвидшого призначення Голови САП. Цей абзац, пробачте, він читав особисто для Єрмака з Татаровим? Чи для себе???

   Що, справді, відбувається?

   Нічого особливого.

   

Закономірна криза збоченої непрацездатної системи управління, яка побудована не на досвіді та фаху, а на кумовстві та корупції.

   Чи означають ці відставки, що Гарант, нарешті, з читача чужих текстів перетворився на державного діяча? Отнюдь!

Бо, як інакше пояснити нещодавне призначення 25-річної жінки Заступницею Міністра Соціальної політики? 

   Звісно, хочеться вірити в краще! Хочеться вірити в те, що, нарешті, Зеленський усвідомив всю злочинну сутність своєї "кадрової політики" і завтра він зачитає Укази про звільнення ще низки абсолютно некомпетентних людей. Наприклад, Резнікова та Верещук.

   Проте, давно усвідомлюючи всю глибину тієї системної кризи, в яку штовхнув воюючу Україну "ЗЕлений ліфт", я абсолютно не здивуюсь, якщо завтра Володимир Олександрович таким самим сталевим голосом зачитає Укази про призначення Головю СБУ - Татарова, а Генеральним Прокурором - Портнова.

   p.s. Не встиг оприлюднити цей допис, як з"явилась новина про нові призначення! ))) Виконувачем обов"язків Генерального Прокурора став ... Олексій Симоненко, головний здобуток якого - "злив" справи Татарова! А виконувачем обов"язків Голови СБУ став Василь Малюк, який був ... гостем на святкуванні дня народження Татарова!

   Ну, і як тут не матюкатись???