"Що мене найбільше дивує в американських виборах в русі трампівський фанатиків" - Маson Lemberg

"Що мене найбільше дивує в американських виборах в русі трампівський фанатиків" - Маson Lemberg

Це те що вони абсолютно ігнорують будь-яку суть.

Тіпелла вкрав гасло Рейгана, просрав свій перший президентський термін за грою в гольф і тупими твітами з капс локом (не виконавши навіть ключову обіцянку про кордон з Мексикою за гроші Мексики (навіть за свої гроші не зробив), і весь фанатичний рух носиться з вкраденим у Рейгана гаслом "МАГА". Який нах грейт аген, якщо тебе ненавидить 60% ТВОЄЇ нації?

Рейган був грейт, бо його обожнювалм 70% нації, а інші 30% - поважали, його поважали в світі, бо Рейган вигравав вибори в 48 штатах з 50. Ти сук двічі їх програм (за голосами).

А ти сук клоун їбаний з якого всі в світі сміються. Який глорить мадуро і пишається зустріччю з корейським пушиліним, маючи за ідола хйла.

Який нах грейт аген?

Рейган використовував термін RINO для чистки республіканців, які мали синтемент (не підтримували, а просто хотіли мягше поводитись, знизити напругу) до СССР і Куби.

Їбана зупупа стелиться перед корейським пушиліним, мадуро, хйлом, Хі, оточила себе російськими агентами і використовує термін RINO проти МакКейна, Чейні і інших яструбів, які не словом, а ділом їбали комуністів.

Я дивлюсь на це і завжди задаю собі запитання: ви там їбанулись всі?

Якби Рейган був живий, він би цією рижою шматою, яка у кожному висері декларує любов до путіна і корейського пушиліна, мадуро, замітав би вулиці в Пенсильванії.

Чи отой "комунізм Харріс"? Чуваки, діаспоряни, ви ж жили при комунізмі, більшість з вас. Ви ска не знаєте як виглядає комунізм?

Де ви там бачили комуністів? Що ви бля несете?

І це в той момент, коли цей "економічний геній" пропонує ввести додаткові 100% мита на імпорт, бо інші країни мають за це платити.

Вже один раз Мексика "платила" за стіну цього "генія". Де та стіна?

Інші країни хй ложили за щось платити. Платити будуть ВАШІ імпортери, які перенесуть вартість мит на ціну для ВАС. І якщо мита зростуть в 2 рази, то ціна виросте в 3 рази, а то й в 4.

Придурок провокує гіперінфляцію, комуністично-корупційне регулювання ринку, відтік інвестицій, але вони цього комуніста називають "консерватором", а Харріс комуністкою.

Це пздц.

Хоч він навіть не комуніст, він просто придурок, як і вся його команда, бо не знайшлось нікого, щоб пояснити діду просту математику.

Не дивно як цей придурок вгробив батьківський півмільярдний бізнес.

І я ще раз наведу порівняння з нашим клоуном. Українці зробили такий самий вибір гівна, бо їм підсунули телевізійну конхветку з гівном, але різниця в тому, що наша конхветка з гівна була красива, в дійсно красивій упаковці.

Тут же ви, шановні діаспоряни, маєте конфетку з гівна в самому природньому вигляді, виключно зі смородом і кремлівськими мухами на ній.

Тому ще раз повторюю: не треба нас рятувати, підсовуючи нам це лайно.

Утримайтесь від голосування.

Бо нам не потрібна така ваша допомога у вигляді гівна, яке декларує і РОБИТЬ дії проти України.

Дякую.