"Що не робить дурень, Все він робить не так" - Mason Lemberg

"Що не робить дурень, Все він робить не так" - Mason Lemberg

Проблема тут системна і всеохоплююча. Проблема в руйнівна, скільки в ми не сміялись крізь сльози з приводу посла-сексологині та інших подібних речей.

Проблема в тому, що все до чого торкаються ці "рєбята" перетворюється в лайно. Чесне слово, цар-гівномідас.

Три тижні тому вся придворна пздота, включно з восторженим головою Львівської ОДА розказувала про історичну роль Володимира Олександровича в боротьбі з московським патріархатом, порівнювали його з Порошенком (точніше, Порошенко мав помєркнуть на фоні історичних рішень Володимира Олександровича), а в кінцевому все звелося до заборони кільком дідам в сарафанах проводити операції з деривативами. І вже три тижні бігають і розказують, що в винєпадумайтє нічєго плахова, діди-коригувальники і гвалтівники для нас норм, вони не за путіна.

Вчора-позавчора читаю як "експерт з енергетики герус", той самий який лобіював відновлення (знову після 2014) постачання електрики з росії (чого він ще не сидить з огляду на його роль в фінансуванні окупанта?) радить бізнесу купляти генератори і самостійно забезпечувати себе е/е. Вибачте, а ви тоді нахя? Нахя тоді уряд, якщо підприємець має виконувати функції уряду? Сцарь тоді нахя? Щоб відосики писать? І щоб на 10 місяці війни розказувати про "загрози відключення світла"? Ви як до цього готувались?

Тут Іран в умовах санкцій ракети робить і ядерну програму, а ви ска генератори на 10 місяці бойових дій радите купляти самим підприємцям і клянчите в Литви, волонтерів ітд.

Нах тоді ви?

То саме і з послом-сексологинею.

Знову хороша ідея про збільшення інтенсивності дипломатичної роботи, про відкриття посольств в Африці, про поїздку в США. Хороша, так само як і з закриттям РПЦ КГБ РФ.

Знову восторжена пздта, яка розказує про історичну роль.

А що в результаті? - а в результаті ганьба у вигляді баби, яка реалізувала чиїсь сексуальні фантазії чи банально занесла комусь бабло.

Ось і всі "дипломатичні починання"

Замість того, щоб налагоджувати стосунки з країною НАТО і ЄС, яка має військово-промислові можливості, складною країною, яка може як стати "другою Польщею" так і "другою Угорщиною", вони ліплять туди "це".

Ось і все. Про що ще можна говорити, коли в чуваків навіть елементарного розуміння нема? Про якого Черчілля ви тут пизділи 3 дні?

якщо чувак не розуміє елементарних дитячих речей, що треба з людьми домовлятися, шукати контакти, налагоджувати стосунки, налагоджувати альтернативні джерела постачання зброї (а не залежати від США).

І це системно і в усьому. Нічого крім хйні вони цій країні не несуть і краще що вони можуть зробити для країни - піти.

Але ні. Тому що занадто багато в цій країні політиканів, які шляхом лизання дупи про "історичні ролі" сцаря роблять біду для держави, бо в сцаря зриває дах від лесті і він продовжує перетворювати все до чого торкнеться на гуано.