"Що стало причиною змін?" - Олег Шарп

"Що стало причиною змін?" - Олег Шарп

Ангела Меркель особисто наклала вето на постачання Україні озброєння у рамках НАТО. Більш того, керівництво ФРГ використовує механізм, щоб завадити іншим країнам-членам Північноатлантичного Альянсу це робити. Про це повідомило видання Bild. Цей процес, за інформацією журналістів, триває з травня 2021 року і посилився у серпні - тобто, після особистої зустрічі Меркель з Зеленським.

Йдеться про 90 великокаліберних снайперських гвинтівок Barrett M82 зі США та 20 комплексів протидії дронам EDM4S-UA з Литви. Як зазначається, Київ через Агентство НАТО з підтримки та постачання (NSPA) здійснив оплату систем. Однак ФРН та Нідерланди під тиском Берліна заблокували продаж.

Інша країна була залучена до процесу через те, що у Німеччині не хотіли створювати враження, що країна є єдиною, хто не підтримує постачання Україні зброї для протидії агресії Росії, пише видання.

Не скажу, що докорінно, але політика Німеччини змінилась після приходу до влади Зеленського. Такого відвертого проросійського вектору до 2019 року з боку Меркель я не спостерігав. Що стало причиною змін? Тиск німецьких бізнесових кіл, погрози Путіна чи колаборантська політика Зе? У свій час ми на це обов`язково отримаємо відповіді, але мені здається, що третій чинник найбільш вирогідний.

Василий Бурба заявил, что ему не дали на подпись текст его же доклада перед временной следственной комиссией ВР по вагнеровцам:

"ВСК меня послушала, я все рассказал, как было, изложил свою позицию - все, что знал и анализировал после провала. Два с половиной месяца прошло, но протокол подписать не могу. Я лично обращался к Марьяне Безуглой, но она не ответила. Какие причины – мне неизвестно".

Также Бурба заявил, что его показания ВСК может не принять во внимание или подделать.

Какие же мелкие, лживые и мстительные эти зелёные президентишки...

Люди пишут, что Елена Зеленская была замечена в магазине "Сильпо" на Софиевской Борщаговке.

Там она, якобы, принимала участие в съемках программы "Сніданок", которая выходит на Г+Г. По словам свидетелей, было очень много полицейских с собаками, около десятка автомобилей сопровождения и бегающая, как угорелая, Наталья Мосейчук. Одни говорят, что видели уже традиционных снайперов на крышах соседних домов, другие эту информацию опровергают.

Также возле магазина дежурила карета скорой помощи, несколько патрульных автомобиля Нацполиции, группа кинологов и около 20 сотрудников УГО.

❗️Вот совершенно пофиг, о чём будет трындеть на канале Коломойского эта далеко не первая леди, но красочная пастораль о том, как чета Зеленских боится собственного народа, позорным пятном повиснет в Национальном музее зелёного лицедейства, который в недалёком будущем откроют в Украине. И просто вспомните, прочитав эту информацию, как общалась с людьми Марина Порошенко.