"Що у тверезого на умі , у п’яного – на язиці" - Джон Сміт

"Що у тверезого на умі , у п’яного – на язиці" - Джон Сміт

Мєдвєдєв виляпав справжні мотиви рф для переговорів: після потенційних мирних угод і завершення війни "росіі надо готовіться к захвату всєй тєріторіі України".

Бачите, Артєм Дмітрук і Євгєній Шевченко надривали ануси закликами астанавіть войну будь-якими способами, але саме в мирних перемовинах і виключно в них банда орків бачить шлях до знищення нас.

Карликова макака путіна в одному реченні патякає, що "мирні угоди - більш вигідні Україні". Але у макаки 1мб оперативної пам'яті і тому уже в наступному реченні вона проговорюється: ці мирні угоди розколять Україну, спровокують Майдан і тоді з'явиться шанс напасти на нас і добити остаточно.

Але як раз всі, хто вивчав росію, знали цю її стратегію і так.

Саме так вони перемогли чеченців в 90-х. Після Хасав'юртівських угод у чеченців наступило розслаблення, вони втратили єдність і поринули в конфлікти. А орки за 3 роки підготувалися, напали і вже перемогли.

Лише залякані терором, вбивствами дітей і відрізаними головами воліють обманути себе, що війну можна "зупинити" розмовами з маньяком.

Ні. Ми маємо не вестися на розпальцовки і браваду цих нікчем. Путін блефує. Він корчить переможну міну ніби в нього хороші карти, ніби переговорів він взагалі не потребує і ніби якщо і будуть переговори, то лише на умовах 100% капітуляції України.

Та насправді готовий він і на переговори, і він навіть на тих переговорах щось готовий здати. Он як Мєдвєдєв і пропагандисти заспівали, по суті почавши готувати рядове м'ясо до можливих поступок.

Але життєвий інтерес політика-путіна проглядається дуже легко: йому зараз треба довести своєму населенню, що "всьо било нє зря". Йому треба показати своєму бидлу хоча б якісь зримі поступки України - територіями, Кримом, Донецьком чи Луганськом, чи хоча б якоюсь обіцянкою-зобов'язанням перед рашкою - наприклад, не вступати в НАТО, або хоча б не розміщувати у нас омєріканські ракети. Неважливо. Головне, щоб була наша поступка, якою скабєєви зможуть махати як доказом.

Бо 25 років правління без толку, трильйони нафтодоларів в зад, опустив рашку гірше ніж в 90-ті, програв війну, ще й рускіх тепер у світі не бояться, а вважають за гамно.  

З таким бекграундом все може змінитися миттєво. Сьогодні ти аве сталін, не просрав війну, як путін, а виграв, а вже за годину - лежиш трупом в своїх сцяках, а підлеглі не пускають врача.

В реалі Путін за покерним столом сидить з поганими картами.

Ми маємо не повестись на його блеф, а вскрити гада.

Найкраща стратегія - не йти ні на які переговори, дочекатися Ф-16, отримати 20000 авіабомб і скинути це все на хребет хиріючого путінського війська.

Коли всі побачать, що мачо насправді фуфел, власні ж поплічники доведуть до кінця справу уткіна-прігожина. А "єва браун-мєдвєдєва" з горя зжере отруту.