"Що відбувається...?" - Елена Кудренко

"Що відбувається...?" - Елена Кудренко

Тут якби два аспекти.

По-перше, навіщо завгоспу "совєтнік"? Я звичайно знаю про Арестовича, що він "совєтнік", але якось не вникала, чий саме. Канцтовари радити куди покласти - це одне питання. Але у нас завгоспи беруть на себе забагато, і ще й радників заводять. Так і кожному секретарю можна радників оплатити з бюджету, що може при цьому президентові й стається. Хто його знає?

Друге - це моє питання до вас. Білорусь не має підтримки США та Великобританії. Не має навіть такої армії, як у нас (там забагато совковості). Не має добросусідських відносин з європейського боку. Тобто наробила справ сама. Не без допомоги росіян, звичайно, але майданів там точно не було таких, як у нас.

Яке вторгнення? Воно, для початку, вже відбулось. А щодо повномасштабного - звідки гроші утримувати Україну з її опором у такому разі, ЩОДЕННО? Навіть скоріше не Україну - я не так висловилась. Утримувати свої позиції в Україні, коли кожен день війни коштує дуже дорого? Ну яке вторгнення, з нашими бойовими батальонами, нашим досвідом, американцями, поляками, британцями, тренуваннями в Яворі, й таке інше?

Хто буде ту Україну росіянам здавати? Зе? Так не він це вирішує, ми не в Рязані.