"ЩО ЗА ЛАШТУНКАМИ ІСТОРІЇ З БРЕТТОМ КАВАНО ?" - Олег Пономар

"ЩО ЗА ЛАШТУНКАМИ ІСТОРІЇ З БРЕТТОМ КАВАНО ?" - Олег Пономар

Тут насправді йдеться про подальшу долю Трампа. Тому сьогодні в США така битва за/проти призначення Кавано дев'ятим суддею Верховного Суду.

Трамп знайшов потрібні йому ключики, аби попередній дев'ятий суддя (Кеннеді) дочасно пішов у відставку з пожиттєвої посади та звільнив місце. І наразі розподіл у Верховному Суді США між трампістами й антитрампістами приблизно 4:4. Саме тому Трампові треба протягнути Кавано до Верховного Суду за будь яку ціну.

Доля Трампа вирішуватиметься у той момент, коли Мюллер завершить своє розслідування. Та окрім процедури імпічменту, Трампа можуть прямо звинуватити у скоєних злочинах. Хоча такої норми не прописано в Конституціі, та в Конституціі немає й прямої заборони на такий крок. Тому, якщо до цього дійде, то почнеться легальна (юридична) битва і вона напевно що дійде до Верховного Суду. Саме тому Трампові потрібен п'ятий голос Кавано, який врятує Трампа.

Бретт Кавано є традиційним білим консерватором, прихильником обмеження права на аборт та інших расистських переконань трампістів. Та крім того, він (як виявилось) є ще й насильником. Що часто трапляється, коли (чи якщо) трохи потерти багатьох захисників "сімейних цінностей".

Як би мали діяти президент і його партія після таких оприлюднених фактів і звинувачень? Лише повне та незалежне розслідування.

Як діє президент і його партія? Кавано є чудовою людиною та сім'янином, а все решта — змова. Нумо скоріше голосувати у Конґресі за його кандидатуру.

Незважаючи на те, що жінка, яка звинувачує Кавано, виступатиме у Конґресі у четвер, нумо голосувати за нього вже у п'ятницю. Незважаючи на те, що вже з'явилось кілька жінок, які звинувачують Кавано у спробах насильства, і його студентські друзі кажуть про те, що він напивався до нестями, і завжди був неадекватним — все одно, нумо голосувати у п'ятницю. Так хоче Трамп, адже йому на цьому дуже залежить. Зняти кандидатуру Кавано чинний президент розцінює як публічну принизливу поразку. Але.

Подальше вперте протягування Кавано в такій ситуації є самогубством репутаціі республіканців. Напередодні листопадових виборів до Конґресу.

Як би не завершилась історія з Кавано — демократи залишаться задоволеними.

Олег Пономар