"Щодо Миколаєва, Одеси та зернової угоди" - Олена Кудренко

"Щодо Миколаєва, Одеси та зернової угоди" - Олена Кудренко

Зазначають, що цією угодою нашим військовим зв'язують руки на півдні, бо завантаження зерна в Миколаєві, Одесу обстрілюють, щоб всі процеси йшли саме через Миколаїв, таким чином ми за умовами повинні там зберігати режим тиші. Що дає росіянам деякі карти в руки, що там ми контрнаступати не зможемо.

Цю думку почула у Світана.

Щодо влади, яку радісно обрали наші співгромадяни: "не нашкодь". Чули про таке?

Нещодавно обговорювали новину, що Залужний відмовився брати участь в саміті, начебто через загруженість, і хтось припускав, що це щоб йому не задавали питань про наш наступ, щоб не було витоку інформації. Бо росіяни відслідковують по жестах, міміці, по будь-яким критеріям, неначе вони такі специ по невербальній комунікації - побачать обличчя Залужного і одразу дізнаються про дати та місце наступу.

Слухайте, у нас про плани в курсі Зеленський. А якщо він - то і Єрмак. А якщо Єрмак, то і інші одіозні фігури нової команди. Це ще страшніше, ніж фантазії щодо вмінь росіян читати по обличчю. Бо ми самі собі здатні нашкодити чи не найбільше, коли нашим військовим ставлять якісь умови, задля заробітку. Тут або заробіток, або наступ.

"Не нашкодь", хотілося би достукатись до кожного, але ж не достучишся. Збирайте собі регалії та статуетки по країнах Євросоюзу, тільки не пхайте носа до наших військових.

Якби ж то....