«Щодо націоналізації завжди тримайте в голові "парламентсько-президентську республіку" імені Ківалова» - Віталій Різнічук

«Щодо націоналізації завжди тримайте в голові "парламентсько-президентську республіку" імені Ківалова» - Віталій Різнічук

Це коли в 2005 році для попередження розкачування країни по Дніпру, як це малювали російські куратори (2 президенти і Україна поділена по Дніпру), Ющенко погодився на обмеження своїх повноважень. Проте коли Янукович прийшов до влади, то ці самі суди, що малювали цей "закон" - визнали його прийнятим з порушеннями. Та відмінили, тим самим зробивши Яника "сильним президентом".

Дивіться аби це не була спроба "перезимувати". Доки усі ці компанії збиткові, у зв'язку з війною та іншими причинами - компанію передають на утримання державі. Щойно ситуація розрулиться, держава виплатить борги, вбухає гроші та "Укрнафта" почне показувати прибуток то з'являться колишні акціонери з потужними юристами та своїми суддями. І ми не лише повернемо компанію, а й виплатимо їм фінансову та моральну компенсацію. Причому в таких обсягах, в яких компанія не приносила дохід за усе своє існування.

Щодо "МоторСіч" то цікаво хто рулитиме. По закону чи за "військовим часом"? Бо якщо зробити по закону і передати то все юристам то виходить, що під час воєнних дій один з найбільших оборонних концернів повинен бути зупинений до рішення судів. Причому європейських/міжнародних. А це дуже і дуже далеко. Хоча враховуючи, що "МоторСіч" здебільшого працювали на ворожу армію - то може це і не найгірший варіант. (жартую).