"Щодо наступних виборів" - Елена Кудренко

"Щодо наступних виборів" - Елена Кудренко

Дивіться, друзі, підготували умовного Пальчевського - не спрацювало. Умовну Верещук (скільки грошей вкладено!) - пролетіла як фанера. За майбах, Палиця, здається - не вийшов в лідери, загубився десь там... Ну, вже й не вийде. Вакарчук - входить і виходить. Притула - там є свій максимум теж, дуже вже близько за антуражем до Зе, хоча й інша репутація, але для ставки на нього як на лідера перегонів цього замало.
Разумков поки що не готовий, але він не придатний для більшості. Занадто проросійський, навіть якщо й не такий, як весь опоблок. Кличко на президента й сьогодні не тягне, хоча й рейтинги є, але не для всієї країни. Тобто поки що вибору немає, окрім Порошенко та "старих еліт". Принаймні так бачу я.
Вважається, що коли лідер виграє перегони, він одразу починає готуватися до інших, навіть якщо попереду кілька років. І тому Зеленський ремонтує дороги, а Порох вітає українців з "обома Різдвами".
Так, це політика. І поки що ніяких нових претендентів не виходить у майстрів їх клепати. Зе вилітає, це зрозуміло. І тоді залишається Порох і "хтось", умовне нове обличчя. Чи встигнуть, чи вже всіх перебрали? Тому що старі не дуже конкурують.