"Щодо вояжів Зеленського" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Щодо вояжів Зеленського" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Знаю я одну блогерку, яка підтримує Зеленського, але збирала гроші на фільтри для "Хаймарсів". Тобто "Хаймарси" ЗЕкоманда отримала, а забезпечити їх потрібними розходниками не потурбувалася. Це до питання, вигризає ЗЕкоманда техніку у Заходу, чи отримує що дають? Бо Порошенко, оно, купує вантажівки і зразу ж до них везе шини та обладнує майстерні для бслуговування. Але не про це мова.

У згаданої волонтерки в голові цілком поміщалися ці поняття "Зеленський добув" і "на фільтри скидаються громадяни бо без фільтрів "Хаймерс" не воюватиме". Бо фільтрами - то кляті чиновники не забезпечили, а президент - гарний, він "Хаймарси"... того.

Епічно буде виглядати коли до танків "пробитих" Зеленським траки і пальне будуть возити МАЗ-Богданами від "свинарчуків" чи Лілендами від Порошенка. І коли британські літаки з інтернетом будуть завдяки волонтерському старлінку. А цілі для тих літаків розвідуватимуть волонтерські БПЛА-літаки "Вплькірія" та Мавики, які "не треба переоцінювати" - Резніков. І радіозв'язок...

Бо старлінки, генератори, рації, автотранспорт і багаьо іншого не добуває ані сам Зеленський, ані його "Квартал". Їх купують громадян, руками волонтерів.

Бо правда - така. Американці надають "Хаймарси", українці скидаються на фільтри для них, а у шанувальників ЗЕ через те - жодного конфлікту версій. Все як годиться. Ну, Зеленський же в телевізорі гарно виглядав!