"Щойно зрозумів: ефект Стрейзанд може працювати й навпаки" - Карл Волох

"Щойно зрозумів: ефект Стрейзанд може працювати й навпаки" - Карл Волох

Це коли платні уєбани від влади по команді починають хейтити політика, а в результаті мають такий стрибок підтримки, що він би й за грубі гроші такого не купив.

Зомбоване московитською та олігархічною пропагандою суспільство не оцінило Луценка-Генпрокурора, хоча він був чемпіоном світу з конфіскації незаконних активів (загалом на 3 ярди баксів), довів до обвинувального акту слідства по всіх основних фігурах режиму Януковича (на жаль, дія закону про заочне засудження не була продовжена парламентом), передав у суд завершені справи по значній частині злочинців у справах Майдану і багато іншого.

Може, тепер, коли він воює під Бахмутом командиром взводу, ви, нарешті, побачите те, у чому давно переконався я й чому пишаюся нашою дружбою: Луценко - розумний, неймовірно сміливий, благородний, пасіонарний, з жорсткими принципами. Він справжній

А ви звернули увагу, як поменшало за останній рік у країні дєрзкіх (заочно) людей, котрі після Майдану інакше як рогулями, бидлом і «чєрнью» нас не називали?

Як думаєте, вони порозумнішали, коли ми виписали піздюлєй народу-богоносцу, втекли чи просто всралися?