"Сегрегація?" - Віктор Бобиренко

"Сегрегація?" - Віктор Бобиренко

Слуги народу дивні.

То Зеленський хоче надати дітям, як народжені при ньому - пєчєньки у вигляді економічного паспорта.

І віддавати їм більшу частину державної ренти з корисних копалин.

Тільки якщо ваша дитина народжена у 2018 році - вона дискримінована за ознакою народження при Порошенкові.

Тепер відзначилася Ірина Верещук.

Вона запропонувала Кабінету міністрів підвищити стипендію до 6500 гривень усім студентам, які приїхали з окупованих Росією Криму та Донбасу для навчання в українських університетах.

Пряма мова Верещук:

"Ми запропонували, і я сподіваюся, мене підтримають колеги з уряду, і я навіть не сумніваюся, що мене підтримають і прем'єр, і президент, збільшити стипендію. Вона має бути підвищена. Усім студентам, які приїхали з окупованих територій до 6,5 тисяч. Тобто, вдвічі буде збільшена стипендія".

З одного боку прєлєсно. Таким чином вона сподівається перетягти молодь з окупованої частини в Україну і інтегрувати її тут.

Хоча невідомо, чи зможуть вони інтегруватися виключно тому, що їм платитимуть більше ніж іншим студентам. Вони і так про Україну чули лише погане з дитсадка. А з 2014 року - виключно погане.

Думаю, що якщо вони з Україною в серці - значить так їх виховали в сім'ях. Фактично у підпіллі. Бо в школі про любов до України не порозказуєш. Там оди Путіну треба співати.

А раз любов вкладена батьками - вона від грошей незалежна. Любов до України або є, або немає.

А ось дискримінація тут явна. Чому діти які здали ЗНО в Полтаві чи Вінниці мають отримувати втричі меншу стипендію, ніж ті, хто не здавав ЗНО, зате приїхав з Луганська чи Сімферополя?

От усе як у слуг. Усі вони так сильно "люблять" Україну, що аж конверти розпухають. А піпл, якому вони служать - живе на мінімалку.

Дуже велике і правильне бажання інтегрувати молодь з окупованої України в нашу реальність. Але погано, коли вони бачитимуть, що в Україні є дискримінація. І дискриміновані - їх одногрупники. І це точно не додасть любові місцевим до приїзджих.

А у Слуг хай би краще подумали: як так виходить, що цього року поад 30 тисяч молодих людей вступили до університетів інших країн? Кожен сьомий випускник, єслі шо.

І як вони збираються тут будувати Зе!комунізм без головного ресурсу - людей? Ще і при тотальній дискримінації.

Верещук у відставку!