"СЕМЕН І ГРУЗІЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"СЕМЕН І ГРУЗІЯ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Серіал "Нечувані пригоди лушпайців в Грузії" поповнюється новими серіями. В мережі з'явилася інфа, що "провокація влади", як лагідно висловилися представники партії "Самопоміч" на погоджувальній раді, почалася з того як у консульську службу Українського посольства в Тбілісі подзвонив помічник нардепа Семенченка і агент НАБУ Євген Шевченко і заявив про зникнення групи громадян України.

Консульська служба передзвонила самому нардепу і дізналася, що, так, нардеп Семенченко у Грузії, і так, зникла група "його помічників".

От після цього власне й почалися преса, соцмережі, тощо.

Але. З'ясовується, що група затримана грузинами - була не єдина. 30 листопада до Грузії поїхали КІЛЬКА груп - виключно гуляти, фотатися і милуватися дивовижними грузинськими краєвидами. Але. Частину груп грузини з різних причин в країну не пустили (милувалка, певно, в них не того калібру була), а групу яка в Тбілісі заїхала грузинська поліція прийняла вчора. Зі зброєю.

А навіщо ж вони їхали?

Пам'ятаєте, нещодавно був скандал, коли Bellingcat поширив інфу, що в Польщі на базах приватної компанії European Security Academy (ESA) проходили вишкіл представники "Нацдружин", ветерани бату "Азов" і представники ще низки націоналістичних організацій? Так от, пишуть що 1 дистопада на базі ESA відбулася зустріч між М. Саакашвілі і С. Семенченко, і Саакашвілі там попросив Семенченка організувати виїзд до Грузії кількох груп тренованих бійців, аби попрацювати наприкінці листопада - початку грудня. Тобто - зразу після виборів президента Грузії.

Далі ви знаєте.

Незалежно від того правда все вище викладене - чи ні, все викладене буде або дуже важко довести, або пред'явити як злочин. За винятком деталі.

Гавриків, що позували на фото з нардепами Семенченком і Соболєвим, взяла таки поліція Грузії, і таки за зберігання і купівлю зброї. А це - цілком певні терміни покарання у дуже просунутій грузинській в'язниці. Так от я сильно сподіваюся, що на допитах ці гаврики збагнуть, що їм ломиться, і розкажуть все що знають про обставини справи.

А там - побачимо.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко