Шість питань, які Зеленський поставив на дебатах Порошенко, та відповіді на них через 2 роки

Шість питань, які Зеленський поставив на дебатах Порошенко, та відповіді на них через 2 роки

Тактика Зеленського полягала в тому, щоб задати якомога більше питань. Щоб опонент навіть технічно не мав часу відповісти . До того ж, абсолютно усе було чистою маніпуляцією, брехнею або абсурдом. Я вирішив дати відповіді в форматі "як було ТОДІ" і "як стало ЗАРАЗ".
1) Чи пам'ятаєте ви таке слово як люстрація?
2) Чому не покарані поплічники Януковича?
ТОДІ. Дивно думати, що Порошенко не пам'ятає такого слова. При ньому якраз все оточення Януковича ховалося за кордоном. Сиділи нижче трави, тихіше води і проти багатьох були відкриті кримінальні справи.
ЗАРАЗ. Ми всі побачили повернення поплічників Януковича у владу. Навіть робилася спроба скасувати через Конституційний суд закон про люстрацію. Її не відмінили через масові протести, але це на завадило практично повністю повернути людей з уряду Азарова. До того ж, були відпущені практично усі одіозні злочинці . Ті, хто вбивав українців, фінансував сепаратизм, або причетний до збиття Боїнгу. Про що говорити, якщо по мажоритарному округу намагалися протягнути в парламент одіозного Клюєва - главу адміністрації Віктора Януковича. Порошенко ж навпаки робить усі зусилля, щоб перешкодити реваншу.
3) Скільки особисто вам занесли з "Роттердам +"?
4) Скільки грошей вам ще потрібно взяти з бюджету країни, щоб наїстися?
ТОДІ. Абсурдні питання, що складаються з голослівних звинувачень в корупції і крадіжці. За весь час Росія і противники Пороха так і не змогли знайти на нього жодного компромату. Довелося вигадувати дурниці на кшталт поїздки на Мальдіви (мільярдер раз за 5 років поїхав на острови за свій рахунок), офшори (легальний і невикористаний рахунок в Панамі), Укроборонпром (навіть уряд Зеленського вже заявив, що слідів корупції немає)
Особливо безглуздо в розрізі того, що Петро Олексійович жертвував в 100 разів більші суми на потреби армії.
Роттердам плюс був тимчасовим заходом, і все йшло до того, щоб впровадити вільний ринок електроенергії. У той час як Порошенка голослівно звинувачували, Зеленський декларував збиткову діяльність імперії «95 квартал», хоча просто ухилявся від податків і виводив гроші в офшор. 41 млн usd були незаконно виведені з Приватбанку на рахунки його підприємства ( це фігурує в міжнародних справах). Отримував фінансування з російського бюджету на зйомку пропагандистських фільмів. Його дружина оформляла субсидії, але при цьому купувалися дорогі машини та дачі по усьому світу.
ЗАРАЗ. На заміну прозорому Роттердам плюс прийшли прямі закупки електроенергії з Росії . Це руйнує цілу галузь та послаблює Україну. Але Зеленський завжди вибирає Коломойського. Його феросплавні заводи мають в п’ять разів менші ринкових ціни на електроенергію. Усі маски були вивезені з країни під час пандемії коронавірусу. Продовжувати можна без кінця.
5) Чому Гонтарєва ховається в Лондоні?
ТОДІ та ЗАРАЗ. Знову брехня. Вона працює і живе в Лондоні. І маніпуляція полягає в тому, що в суспільній свідомості змогли домогтися негативного сприйняття Гонтарєвої, хоча вона дуже ефективний менеджер, і просто лікувала ракового хворого –Банківську систему України. А зростання курсу долара, масові банкрутства банків - це наслідок дій Януковича, Коломойського і всієї прогнилої системи.
6) Як так вийшло, що Україна майже найбідніша країна при найбагатшому президенту за всю історію?
ТОДІ та ЗАРАЗ. Порошенко не найбагатший президент за всю її історію і, до того ж, він збіднів за час виконування обов’язків. Про це говорять авторитетні міжнародні організації - ті ж Блумберг та Форбс. З приводу бідної України, то до такого стану довели попередники Порошенко.
ЩО ВІДБУВАЕТЬСЯ НАСПРАВДІ
У 2014 році стався обвал економіки України, почалася війна, розірвалися економічні зв'язки з Росією. В цих умовах Порошенко зміг зберегти Україну, стабілізувати лінію фронту, створити коаліцію проти Росії, залучити інвестиції, провести всеосяжні реформи, домогтися прискореного зростання економіки, проводити українізацію, отримати Томос і Безвіз. Продовжувати можна дуже довго. Просто один факт. У 2019 номінальна середня з/п в доларах досягла піку за всю історію незалежності України, а якщо порахувати за паритетом купівельної спроможності (більш правильно враховувати і рівень цін), то і стала максимальною за весь час.
Попереду був важкий шлях непопулярних реформ і боротьби. Але не такий страшний зовнішній ворог, як те, що свій народ повірив солодким промовам популістів.
На жаль, більшість українців обрали шлях відкоту, корупції, контрабанди, реваншу, самі не розуміючи цього. При Зеленському відразу почала падати промисловість та ВВП країни. Величезна діра в бюджеті. Заморожені соціальні виплати. Багато державних підприємств стали збитковими. Зруйновані міжнародні відносини, та фактично до обрання Байдена відбувалась капітуляція перед Росією. Безперервні скандали на кожному кроці. Непрофесіоналізм та корупція у всьому. Замість боротьби з коронавірусом крали кошти що підтверджують міжнародні організації.
Зараз люди прозрівають та рейтинги Зеленського летять у прірву. Нам знову кров’ю та потом рятувати Україну. Але ж потрібно просто аналізувати, думати і не вірити популістам. Хоча, про що я. Якби ми це вміли, то були б Голландією або Німеччиною. Зараз ми ведемо 3 війни. З Росією, коронавірусом та внутрішнім ворогом. Але це наша рідна Україна, і ми будемо боротися за своє майбутнє. Ми захистили Україну в 2004, зберегли в 2014, і рятуємо зараз!