Шахер-махер

Шахер-махер

Я про "Притулу-волонтера" майже нічого не писав.

Бо "Притула-волонтер" робив корисне, а "кожен, хто робить щось корисне для країни, заслуговує поваги". І навіть Зеля, коли робить щось корисне, треба це відмічати.

Але завищена на 300% ціна Спартанів це вже не "корисне". Це пряма шкода країні. Брехня у відповідь, що "життя солдата безцінне, переплатити можна і в 3 рази" - це цинічна хуцпа. Бо броньовик закуплений в 3 рази дорожче - це 2 інших не закуплених броньовики. Які можна було б купити, якби покупець купляв їх по нормальній ціні. І в результаті 2/3 наших безцінних солдат, які могли б мати броньовики, не отримають їх, бо безтолковий "волонтер" розбазарив народні пожертви.

...Або може і гірше: намагався розікрасти разом з єрмачками.

Так от, після цієї історії не існує "Притули-волонтера". Є чергове безтолкове "Нове обличчя" розрекламоване каналами олігархів. Придворний "волонтер". Політик, якому чиясь могутня рука робить ім'я на темі волонтерки.  

Ну або гірше: "Притула-аферист".

Якщо з'ясується, що питання не в безтолковості, а в долі.

Ну а з 2019 року і часів "Голосу" роль Притули у суспільстві така ж як у іншого відомого обличчя - вакарчука. Торгувать таблом, толкать правильні речі. І розпорошити голоси антиолігархічнох опозиції на виборах. А потім здатися без бою.

Ці наймані обличчя із завданням впоралися.

Тепер мають інше завдання: дискредитувати волонтерський рух і на його хвилі стати новими парасюками коломойських-пінчуків.

Як раз через цей шахер-махер останніх ми тепер і змушені збирати з миру по нитці на броньовики замість влади і бюджету.

П,С. І так. Після війни ми маємо саджати всю цю мафію. Хоч і 20 років на це піде.

Джон Сміт