Шановне товариство кепкує і одночасно агриться з того факту, що ківа став кандидатом наук

Шановне товариство кепкує і одночасно агриться з того факту, що ківа став кандидатом наук

В мене трохи інші відчуття з цього приводу.
По-перше: в цей момент я згадую про стада безголових істот, які повірили і безкінечно повторюють історію про те що "медведчук піднявся за Порошенка". Та да. Збагатів в 10 раз за зеленського, став депутатом ВР за зеленського, створює армії озброєної вати за зеленського, його клоуни просочуються в ВУЗи щоб "вчити" там студентів, але піднявся за Порошенка...
І тут питання навіть не в цій конкретній історії, а в тому, що значна частина українців живе в відверто іншому вимірі, брехливому нереальному світі, що протирічить реальності. І чинна влада щодня цей світ ще більше підживлює дезінформацією, новою брехнею, фейковими санкціями та маніпуляціями.
По-друге: щось мені згадується наша прекрасна система освіти і наші прекрасні міністри освіти часів президентства Порошенка, які нічого не змогли зробити з відверто лайняними ректорами, втч. нинішнім міністром освіти, посилаючись на самоврядування ВУЗів.
Але приклади ківи, венедіктової, шкарлета, цієї зубатої миші, мілованова та інших видатних осіб, показують наскільки такий підхід є помилковим і наскільки ВУЗи, система освіти в цілому є деградованою і дискредитованою.
Це ж такі "кадри" вчать студентів.
По-третє: проблема ще й в тому, що пройде не так багато часу і той проффесор ківа буде спихати все чи то на свої проблеми з психікою чи то буде розказувати як він моцно служив народу України в тилу ворога.
А сьогодні такому "кадру" з проблемами психіки і проблемами людяності чинна система освіти дозволяє стати кандидатом наук.