"ШАНУВАЛЬНИКІВ ЗЕ - В ЗСУ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ШАНУВАЛЬНИКІВ ЗЕ - В ЗСУ!" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Вся стрічка в скандалах через мобілізацію до ЗСУ. Суть скандалів скрізь зводиться до двох ситуацій, або громадянин не хоче захищати країну, або в армію його брати просто не можна. А тягнуть. В армії, скажу я вам, і так побачити можна кого завгодно. Ви наприклад, солдата розвідроти без великих пальців рук бачили? Я бачив.

І от ніяк я не можу доклепати, як так стається? Україна ж має дивовижний людський резерв для ЗСУ! Зрозуміли про кого я? Якщо ні, пояснюю. Президент Зеленський має записати відосик і закликати піти воювати геть чисто всіх своїх прибічників. А військкомати мають почати діяти.

Поле перед військкоматами - неоране. Почнемо з депутатів місцевих рад. От не треба очей ховати, депутати Валерій Прозапас і Олександр Погребиський служать і воюють. А це неприпустимо, що Україну захищають депутати "маленької галасливої партії", як ЗЕботва лагідно величає ЄвроСолідарність. Місцеві депутати-служки мусять переламати цю ганебну тенденцію своїм прикладом.

Далі, в армію мають піти працівники місцевих штабів "Слуги народу" і всі хто працював у виборчих штабах "Слуги народу" на всіх виборах від 2019 р. починаючи. Списки цих людей підняти не складно.

Окрема тема - різноманітні молодіжки, які "Слуга народу" створювала перед виборами. Штаби "Слуги народу" зобов'язані передати у військкомати відповідні списки.

Не зле пройтися по колективах телеканалів "Дом", "Рада", "1+1" та інших що формують мономарафон. Ще по фірмах що їх обслуговують та по решті ЗМІ які піарять ЗЕ. Там явно чимало чоловіків призивного віку з рилами, що хоч цуценят бий. Вони всі підтримують "найбільш патріотичного президента". Вони всі зобов'язані освоїти шнуровку берць і чистку автомата Калашникова.

Нарешті, ще одне джерело поповнення ЗСУ це прибічники президента Зеленського з соцмереж. Працівникам військкоматів варто просто промоніторити блогерів та користувачів у своєму районі. Ті хто регулярно пише про "найвеличнвшого якого люблять в світі" вже зараз зобов'язані піти місити багнюку під Бахмутом і Кремінною.

І це я тільки по верхах пропоную. Тих кого не складно буде знайти. Бо зрештою. Велика маса людей доводить нам, що солдату сидіти на голому окладі - то норма і користь для країни. Ці люди нам доводять що з забезпеченням ЗСУ формою все гаразд. Що Міноборони міністра Резнікова героїчно міряючи яйця кілограмами, забезпечує ЗСУ всім потрібним - спорядженням, генераторами, старлінками, раціями тощо. Що волонтери "згущують фарби аби мутити", а "Порошенко піариться". Очевидно, ці люди мають піти і власним прикладом довести нам що в ЗСУ все чудово, а міністри Зеленського - найкращі.

Бо от розумієте. Ні я не буду заявляти, що прибічників Зеленського в армії нема. Є, і немало. Але цим людям дуже скрутно. Перебуваючи в середовищі прибічників Порошенка, Тимошенко, Тягнибока та інших політиків, вони весь час перебувають під впливом доводів "маленької галасливої партії". І ламаються в переконаннях, поповнюючи армію байдужих.

Як це буває?... "Все, бусик подох, треба скидатися з зарплатень на ремонт. От паскуди, ті хто нас забезпечують! - Та ладно тобі, зате нашого президента в світі люблять! - Та твій президент пі......!" Чув неодноразово.

Як ще може бути, якщо новини ви читаєте завдяки старлінку від Фонду Порошенка, який живить генератор від Фонду Порошенка?

Наразі в армії взагалі прибічники ЗЕ масово зрікаються ЗЕ і починають повторювати доводи "маленкої галасливої партії". Просто уявіть собі, що стається з людиною коли на другій лінії її з/п падає удвічи, а виходячи на відновлення вона миттю перестрибує зі 100 тис фронтових на 14 тис окладу? Все зрозуміло?

Армія перетворюєть в інститут дезеленізації суспільства. Додайте сюди новину, що бойові комбриги останнім часом часто навідуються до кабінету Петра Порошенка - забезпечення просити...

Все це неприпустимо. Все це треба виправляти. Для цього необхідно відправити в армію маси шанувальників ЗЕ. Хіба не логічно?