"ШАРІЙ. ЧОМУ ПАЛАЮТЬ ВАТНИКИ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ШАРІЙ. ЧОМУ ПАЛАЮТЬ ВАТНИКИ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Ви не уявляєте як зараз палає у вати і частини "служок" - а ля Дубінський і Бужанський. "Бігус-інфо" випустив нову передачу, тепер - про Шарія і його братію. Якщо коротко: вся банда Шарія - найманці що працють за гроші і тільки за гроші; крім "активістів" за бабло на Шарія працюють різноманітні експерти; Шарій - по суті, це молодіжка Медведчука, Шарія фінансує "БРСМ-Нафта". Натяк прозорий керуючою компанією "БРСМ-Нафта" є така собі LLC «EVRO POWER», 100%-вим власником якої є якась фірма "Роги і копита" з штату Нью-Джерсі (США). Фінансувати свої проекти через залучений реальний бізнес - це мистецство Москва опанувала з часів покійного Макса Курочкіна.

Ватно-шарікова спільнота нині кипить ярістю шляхетною. Фонтанує дописами сам Шарій, його співмешканка, їхній фан-клуб і купа ватних телеграм-каналів та блогерів включаючи одіозного Дубінського. Шарій волає мов різаний, що подасть на Бігуса до суду - і не тільки до українського. І от саме ей галас - наводить на роздуми.

Ну от чесно, якби не крик, чимало людей на нову передачку Бігуса геть і уваги не звернули б. Галас цей аж надто нагадує лемент, яким супроводжували ролики Бігкса про "свинарчуків". Все це аж надто схоже не на скривджену лють, а на звичайну розкрутку ролика.

Який месседж несуть лоШарики? Що зелена влада їх гнобить. Називають навіть замовника передачі Бігуса - заступника голови ОП Кирила Тимошенка. До речі, це не перший такий закид - Шарій давно уже наїжджає на ЗЕвладу, волає що вона обдурила своїх виборців і організовує побиття його прибічників руками Нацкорпусу. Очевидно, за два тижні до виборів скандал Шарію неймовірно потрібний. Потрібний він і Медведчуку - той зараз докладає титанічних зусиль аби увести під свої прапори "ватну" частину прибічників "Слуг народу". А те що Шарій - це "Медведчук для молоді", тобто для тих виборців для яких сам Медведчук - безнадійний нафталін, я писав не раз.

Треба це і висуванцям та союзникам Медведчука в оточенні Зеленського - я просто нагадаю, що "Шарій.нет" був акредитований на останню прес-конференцію Зеленського - туди не пустили "Тиждень" і "Україну молоду". Слова нардепа Качури про те що після виборів "служки" будуть співпрацювати з ОПЗЖ Медведчука - саме про це, що б там Качура зараз не писав на своєму ФБ, що з нього теж контекст вирвали.

А Бігус - запитаєте ви? Не буду ворожити, просто пройдуся по фактах. Канал "Легітимний" пише, що він знає про підготовку медіа-провокації проти Шарія. Дубінський раптом пре буром на Бігуса - повідомляє про купівлю Бігсом облігацій державної внутрішньої позики на 3,5 мільйони грн, при чому фірма-покупець зареєстрована була за 10 діб до передачі про "свинарчуків" - це аж надто схоже на розплату за роботу. Бігус у відповідь видає передачу про Дубінського - що той був автором і виконавцем фейку про "повій на Майдані" зимою 13-14 рр. Дубінський у відповідь обіцяє потужний компромат на Бігуса, але відтерміновує оприлюднення. Бігус видає передачу про Шарія, яку Дубінський називає "Наш фотошоп" з Денісом Бігусом. Я так розумію - далі буде. Хто завжди найкраще знає про підготовку передачі - гадаю зрозуміло.

Характерно, що тепер всі закиди зелених щодо "свинарчуків" можна спростовувати доказами того, що Бігус - брехун і найманець на замовлення, з вуст не тільки зеленого голови Укравтодору, а й з вуст нардепів "Слуги народу". Зелені вже навіть не приховуть, що всі ці "брати Порошенка", "кононенки", "зрада Іловайська" та "свинарчуки" були просто брехнею. І нічим більше.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко