"Шлях до примирення" - Мирослав Гай

"Шлях до примирення" - Мирослав Гай

Зараз багато хто заговорив про примирення з Росією.

Ця думка лунає з вуст ідеолога Новоросії Суркова, про це говорять деякі відомі артисти та тимчасові політичні прожекти, як то Савченко.

І знаєте, я думаю Україні дійсно варто примиритися з Росією. Та це буде можливо тільки після певних кроків з її боку.

З початку РФ має вивести усі свої війська з території України, а саме з Донбасу, Криму та Кубані.

Потім мають бути виплачені репарації усім постраждалим у наслідок окупації, а також виплачені проценти за втрачений можливий прибуток українським компаніям, що позбулися активів та майна.

Встановити пожиттєві виплати родинам загиблих, а це 10000 людей за ці чотири роки і ще десяток мільйонів родин, чиї родичі були знищені та закатовані у Радянському Союзі, правоприємницею якого, зі слів Путіна, виступає РФ.

Далі, РФ має відмовитися від Ядерної зброї, як країна, що організувала вже під десяток воєн за останні 50 років.

Ще важливою умовою буде публічне визнання та засудження усіх злочинів Радянського Союзу, Сталіна, Леніна та злочинів РФ, Ельцина та Путіна.

Про те що всі хто брав участь у агресії та війні проти України, Грузії, Молдови тощо, мають бути засуджені говорити зайве.

Усі хто гвалтував, катував, вбивав та грабував під прапорами РФ і Новоросії мають бути осудженні та сісти в тюрми з максимальними термінами.

Має бути заарештована та відправлена до Гааги вся верхівка політично-військового керівництва РФ.

Має бути арештовано все керівництво усіх россійських медіахолдингів й перші обличчя російського медіапростору, що відверто закликали до війни, створювали військову пропаганду, та обманювали громадян РФ та світову спільноту, викликаючи ненависть та мілітаритську істерію.

Покарання усіх причетних до збиття боінгу МН17.

І нарешті. Путін має потрапивши до Гаагського трибуналу звернутися до українців такими, приблизно, словами:" Я, В.В.Путін, прошу вибачення у всього українського народу, на яке я не заслуговую. Я усвідомлюю, що мої дії призвели до жахливих злочинів проти людства. Я вбивця. Я стаю на коліна перед кожною мамою українця, що загинув у тій безчесній війні, яку я, як колишній Президент РФ, розпочав. Я прошу вибачення та я не прошу уникнути покарання. Я вимагаю собі, та усім причетним до моїх злочинів максимальної кари і іншої не прийму і хай прокляне мене Господь".

Ще маленький нюанс, все те він має сказати українською мовою, що б усі зрозуміли.

І десь за пару років після виконання вище описанного, після проведення в РФ, чи того, що буде на той момент, демократичних виборів можно буде розпочинати довгий і не легкий шлях до примирення.

Мирослав Гай