Штаб АТО інформує про два бойових зіткнення та 29 обстрілів терористів за добу

Штаб АТО інформує про два бойових зіткнення та 29 обстрілів терористів за добу

24 квітня в зоні проведення Антитерористичної операції противник не припиняв збройні провокації. Загалом з опівночі до 18 години вздовж лінії розмежування відбулося 29 обстрілів наших позицій та два бойових зіткнення.

Про це повідомляє ipress.ua/.

Штаб АТО повідомляє, що на Донеччині нова доба для Українських військ неподалік Мар’їнки розпочалася з бойового зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою.

"Обидві сторони застосовували стрілецьку зброю. Під щільним вогнем наших військовослужбовців противник був вимушений відійти", - йдеться у повідомленні.

Ще одне бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника, також із застосуванням стрілецької зброї, відбулося надвечір в районі Авдіївки.

"Опорний пункт сил АТО дав рішучу відсіч нападникам.
Також на Донеччині бандформування 11 разів обстрілювали наші позиції із мінометів калібром 120 міліметрів – тричі в районі Гранітного, по два рази неподалік Пісків і Попасної, а також по разу поблизу Кірова і Авдіївки", - інформу.ть у відомстві.

Прес-центр повідомляє про обстріли біля Широкиного, Опитного, Майорська та Лозового.

"На Луганщині незаконні збройні формування двічі відкривали вогонь по нашому опорному пункту неподалік населеного пункту Сокольники із стрілецької зброї і один раз із зенітної установки", - інформує штаб.

Та додає, що о 12.10 в небі над населеним пунктом Слов’яносербськ був зафіксований проліт безпілотника противника. 


"З 13.25 по 13.35 російсько-терористичні війська накрили вогнем із ручного протитанкового гранатомета і кулемета населений пункт Опитне. На щастя, за попередніми даними, жертв серед мирного населення немає", - резюмують у відомстві.

Нагадаємо, що сьогодні Президент України заявив  про готовність ввести воєнний стан, якщо бойовики підуть у наступ.

Прем'єр-міністр сьогодні інформував, що Росія не збирається зупинятися і нарощує  сили на сході України.