"Шукачі позитиву" - Маson Lemberg

"Шукачі позитиву" - Маson Lemberg

"Президент України Володимир Зеленський вважає доцільним проведення в Україні референдуму з питань територіальних поступок росії в обмін на мир за умови, якщо цього захочуть українські громадяни"

____

Ця істота є гарантом територіальної цілісності, на міноточку.

Так смішно багатьох шукачів позитиву поплавило

Я спеціально виділив цитату лапками, щоб показати що це цитата.

Скопіюйте цитату, вставте в Гугл, і за секунду побачите чи звідки вона і чи це всюдисуще "російське ІПСО".

В чому проблема?

Проблема у вас, шукачі позитиву.

Ви за своїм пошуком позитиву просрали Стамбульські угоди, які були аналогічною фіксацією втрачених територій з повним роззброєнням і відкладеним геноцидом. Але ви все ще нівєрітє. Как жи он можит. Слова! ШИстой раз СНОВА? Стальниє яйцо.

Навіть попри ці Стамбульські угоди, безперешкодний вихід окупаційної армії з Криму і те, що зараз весь інформаційний простір в Україні і на Заході просочений смородом майбутнього договорнячка з відкладеним геноцидом.

До нього залишилося небагато. 2-3 кампанії про "нам нінада НАТО, котороє нє закрило нам нєбо" і "чому в усьому винуватий Захід, а на нас стальниє яйцо" і все буде готове.

Так що звикайте, шукайте позитив у цьому.

Я ж позитиву не бачу. Я бачу як Україна кожного дня платить додаткову потужну плату за те, що її мудрий нарід закриває очі на реальність і ублюдків які перетворюють реальність в пекло зі зрадою і крадіжками навіть на військових цвинтарях.