"Шукай кому вигідно" - Влад Пономар

"Шукай кому вигідно" - Влад Пономар

Про те, що Україна останнім часом повертається в часи Януковича, коли беркут розстрілював мирних громадян, останнім часом сказано багато. Вибори 2019р показали, що більшість прагне повернути ті часи.

Фанів «Динамо Київ» чи ФК «Минай» влаштовує коли поліція вбиває мирне населення?

Сьогодні на півфінальному матчі Кубка України "Минай" - "Динамо Київ" фани вивісили банер на підтримку поліцейського Дерека Шовіна, який вбив афроамериканця Джорджа Флойда.
Нагадаю, що у Міннеаполісі спалахнули масові протести (які поширилися по всій країні) через вбивство афроамериканця Джорджа Флойда місцевим правоохоронцем Дереком Шовіним.
На банері написано #FreeDerekChauvin (свободу Дереку Шовіну).


А ще кажуть - шукай кому вигідно. Сьогодні я постив статтю Washington Post «Доповідь: для російської спецоперації по поширенню дезінформації використовувалися 300 платформ».
В доповіді говориться, що мета цих дій РФ – втягування України до сфери російського впливу з подальшою втратою національного суверенітету та незалежності.

Мета сьогоднішньої провокації- посварити Україну з демократами США, які на тлі протестів представили у Конгресі США законопроєкт для боротьби із поліцейським насиллям та расовою несправедливістю.
Байден підтримав мирні протести.
Також «Байден зустрівся з родиною загиблого і розділив горе родини загиблого, що мало для них величезне значення», писав адвокат сім'ї Флойда - Бенджамін Кремп.
Після поховання Байден у відеозверненні заявив, що «занадто багато темношкірих американців прокидаються, знаючи, що вони можуть втратити своє життя тільки через те, що вони живуть своїм життям».
Реакція ж Трампа на протести дуже нагадує історію із перебігом акцій протестів в Україні у 2013-2014 роках. Трамп весь час погрожує застосувати військову силу.
Нагадаю, другий тиждень поспіль соцопитування на загальнонаціональному рівні показують 14-відсоткову перевагу Байдена над Трампом.

Чому на ганебний банер не відреагувала наша поліція? На яку державу вона працює?

Влад Пономар