Шукаю кандидата в Президенти України після перемоги

Шукаю кандидата в Президенти України після перемоги

Головний критерій підтримки кандидата в Президенти - моя згода очолити Кабінет Міністрів України за такого Президента.

На сьогодні одна людина публічно заявила, що вона почала боротьбу за крісло Президента України - Арестович. За моїм критерієм він пролітає, я не дам згоду очолити Уряд України за такого президента. Чому?

ПРОГРАМА

Давайте подивимось на його програму, не ту, яку він підготував для профанів, а справжню програму, яка складається з його заяв і дій під час війни. Наведу ключові положення його бачення України та Раші (у президенти Раші він теж би пішов).

Раша, рашисти:

1. Україна має 800 років спільної історії з Росією і буде мати ще декілька сот спільної історії в майбутньому.

2. Російська душа є прекрасною принцесою, вона ніби закута красуня.

3. В Росії є дуже сильна тяга до волі та свободи.

4. Імперія Чингісхана - це порядок, а Захід - це хаос, гейпаради, майдани.

5. Хто переміг у перші 72 години війни? Не українці, а вільні люди Росії, Китаю, Америки та Африки!

6. Головна жертва війни Путіна - народ Росії, який «прекрасєн».

7. Ця війна є війною «за преобразование» Росії, яку треба зберегти.


Україна, українці:

1. Українці - це генетичне сміття, шовіністи…,

2. Україна - це «обезьянник», країна хуторського путінізму,

3. Україна скотилася до диктатури та шовінізму, там немає демократії, свободи.

4. США скорочують допомогу Україні не через корупцію та рашистську агентуру, а через те, що там притісняють російську мову та російську церкву.

5. Перемогти Росію неможливо, тому що її еліта (в тому числі військова) на 10 голів вища за українську. Хуторянська, путінська Україна не переможе Імперську диктатуру Раші.

6. Активні прихильники вживання української мови в публічному просторі, включно з новим міністром освіти Лісовим, є психічно хворими, вони божевільні, агресивні ідіоти.

7. Якщо українці хочуть, щоб їх обслуговували українською мовою, тоді хай російськомовні військові тікають з фронтів додому, а прикордонники не перешкоджають їм виїжджати за кордон. Цікаво, що і Путін за це.


Так, це саме той кандидат, який подобається Дугіну та іншим рашистським пропагандистам, хто заявив, що не буде радіти смерті Путіна, і на кого «вся страна молилась»…


Аргументи

Аргументи Арестовича: «поверьте мне» - перший аргумент, а другий в Америці та Канаді «мне об этом говорили серьйозные дяди и тёти». Більше арументів в нього немає! А які можуть бути аргументи у людини, яка без жарту заявляє, що хоче бути президентом України чи Раші… чому не цирку? Якщо я обійму посаду Прем’єр Міністра, то запропоную посаду директора цирку саме йому, але після письмового зобов’язання обслуговувати людей і тварин українською мовою.


Ризики

Мені не смішно, адже я знаю, що в Україні «професійно й успішно за владу борються лише злочинці, демагоги та зрадники - і хтось з них перемагає» - це фрагмент з моєї книжки «Антиукраїнець». Жалкую, що її прочитало лише десять тисяч українців, якби один мільйон, все було б інакше… 

Олександр Савченко, ректор Міжнародного інституту бізнесу