"Швейцарський путін із веселкою на морді не на жарт розлютив російську дипломатію" - Євген Якунов

"Швейцарський путін із веселкою на морді не на жарт розлютив російську дипломатію" - Євген Якунов

Цікаво: скільки разів західні журнали малювали його на обкладинках в образі Гітлера, і жодної негативної реакції від кремля. А тут всього лише веселка і який кіпеж із загрозою подати до суду на швейцарську газету...

Може, справа в тому що "борячись з фашизмом" , путін і росія насправді обожнюють гітлера?

Путін якось натякнув що Алоїзич до 1941 року все робив правильно. Був таким собі збирачем німецьких земель. І путін майже не приховуючи це, бере з нього приклад.

А пам'ятаєте, як самозабвєнно він цитував перед зібраними в кремлі равинами нацистськогл фюрера, з його " чим потворніша брехня, тим більше їй вірять"?

І мундири їх чиновників все більше схожі на СС. І літера Зет як символіка нацистських зондеркоманд, добре сприймається російським суспільством....

До чого я веду? А до того, що не варто мабуть в поривах ненависті називати росіян нацистами а путіна гітлером. Це для них як нагорода.

Швейцарці вгадали правильний тренд.

Давайте й миі весело прикрашати фізіономії головного зондерфюрера і його компаньйонів по спільній рибалці в сибіру кольорами нетрадиційної райдуги. Та ще й з червоною кулькою (краще не на носі а в роті - згадайте Кримінальне чтиво.).

Це х якихось причин, як ми бачимо, дуже пожвавлює атмосферу в сусідній країні...