Ситуація станом на 26 лютого, 2022

Ситуація станом на 26 лютого, 2022

Трохи позитиву для нас усіх.

Ми чудово тримаємося. У окупанта бракує пального, а також б/к і ракет. Вони їх економлять і планують використовувати переважно для ударів по інфраструктурі з метою залякати і деморалізувати нас. Але це настільки смішно, що мені аж незручно))

У русботів істєріко, вони тупо нічого не можуть зробити. Дуже мило палають пердачками у коментах. Три з половиною тисячі немитих "похорошелі" за три дні війни, це просто свято якесь. І це заслуга кожного українця. ЗСУ захопили російський комплекс зв'язку, тепер ми знаємо тупо все.

Також у росіян страшний дефіцит патронів, вони фізично не можуть утримувати свої позиції тривалий час, а їхні заводи озброєння не справляються з замовленням. Бракує сировини та комплектуючих, які вони донедавна замовляли за кордоном.

А незабаром їх очікує відключення від SWIFT. Весь світ кладе на орків болта, ботоксний сереться з люті, і це прекрасно. Найбільша проблема в тому, що їх багато і вони намагаються імітувати "потужний" бліцкріг і хаос, але це все - виключно психологічна атака. Ми зможемо їй протистояти.

Харитін Старський