"Сивушний план" - Олександр Дедюхін

"Сивушний план" - Олександр Дедюхін

В кожного чиновника та радника є своє завдання, та своя сфера відповідальності. Те, що Сергій Сивохо відповідає за реінтеграцію Донбасу в Україну, нам сказали давно, але вже пройшло достатньо часу, і, проаналізував дії радника радника секретаря РНБО, Сергія Сивохо, можна впевнено сказати, що він дійсно хоче реінтегрувати окуповану частину Донбасу в Україну. Але є нюанс.
Можна повертати ОРДЛО на наших умовах, а можна просто легітимізувати існуючу зараз там владу вбивць та терористів, і все. Я впевнено стверджую, що Сивохо займається як раз другим - постійно, та планомірно впроваджує заходи з легітимізації терористичних організацій ДНР та ЛНР в Україні.
Нещодавно, за допомогою, та активної участі Сергія Сивохо, УПЦ МП влаштувала телемарафон "Різдво замість війни. Діти Донбасу" на "Інтері", та каналі "112". Там, до речі, Олег Карамазов сказав, що Революція Гідності - це божевілля, а Росія та Україна - одна країна.


Героями сюжетів стали діти з Донбасу, яких 6 січня зустріли Сивохо та Карамазов у Києві. Діти "з благословення митрополита Онуфрія" відвідають монастирі та храми МП, зустрінуться зі своїми ровесниками.
Сивохо підкреслив, що розглядає церкву як посередника для врегулювання громадянського конфлікту. За його словами, для відновлення миру, потрібно "мовчання з боку тих, хто розпалював війну"
Я думаю не треба пояснювати, що єдина "церква", яка здатна посередничати в "громадянському конфлікті" на Донбасі - це "церква" ФСБ МП, клірики якої корегували вогонь російської артилерії, катували в полоні українців, тримали в своїх храмах арсенали зброї, відмовлялися відспівувати українських солдат.
Пам'ятаєте, один "найвеличніший державний діяч сучасності" пропонував "просто перестати стріляти", і кількість загиблих та поранених українських солдат одразу збільшилася. Тепер Сивоха пропонує заткнути рота всім, хто говорить правду про війну. Про те, що агресор - це Росія, що влада в ОРДЛО - це вбивці та терористи, що війну розпочав Путін, та інше. І затулити рота він пропонує за допомогою "церкви" ФСБ МП. Я не здивуюся, коли десь, в тісному колі, з митрополитом Онуфрієм, вже обговорювалися введення для інакомислячих аутодафе, костри, іспанські сапоги, до речі, удари по голові хрестом та кадилом, вже практикувалися "священиками" МП в підвалах ЛДНР.
Ось такий план "реінтеграції у Сивохи.

Олександр Дедюхін