СКІЛЬКИ КОШТУЄ СПРАВЖНІЙ ПОЛКОВНИК?

СКІЛЬКИ КОШТУЄ СПРАВЖНІЙ ПОЛКОВНИК?

Вчора чи позавчора товариш полковник Жданов мене вбив. Наповал.

Це відбулося, коли він розповів своїй пастві про те, що будівництво шляхів перед війною, виявляється... було підготовкою до війни! Тому що на ці дороги, можно садити військові літаки.

Так, такі навчання проводились ВПС України ще за часів "клятого бариги".

Метою цих навчань було відпрацювання АВАРІЙНОЇ посадки легких літаків на деякі ділянки доріг. Саме аварійної і саме легких літаків МіГ-29 та L-39, тому що такі експерименти з більш важкими літаками майже гарантовано могли привести до аварії. Але, це геть не означає того, що будь яке шосе можно перетворити на летовище, бо шосе будуються за іншими принципами, ніж ЗПС.

Я розумію, що товариш полковник пройшов вступний іспит в пул ОПи, коли з серйозним обличчям розказав старі нісенітниці про "баригу та його злочини". А зараз він мабуть отримав відповідальне доручення "партії і правітєльства" відмивати зелену владу від звинувачень у злочинній бездіяльності перед війною.

Якщо б до такого додумався "фанерний полковник Абдристович", я б це зумів пережити спокійно, але коли таке безглуздя плете справжній кадровий офіцер запасу, який викладав, у мене виникає лише одне запитання:

Скільки зараз коштує в Україні купити собі справжнього полковника, для використання за особистими потребами?

Shlomo Nagel

Вікторія Фатєєва