"СКІЛЬКИ МАТЕРІАЛУ ПРОПАДАЄ!" - Микола Ільїнов

"СКІЛЬКИ МАТЕРІАЛУ ПРОПАДАЄ!" - Микола Ільїнов

Дуже часто, приходячи до влади, люди починають використовувати це задля підтримки свого бізнесу: закони під себе приймати, зменшувати податкове навантаження для "своїх" і таке інше.

 Впевнений, що багато хто думав, що раз у Зеленського такий смішний бізнес, то тут особливо і підтримувати немає чого,  не рахуючи, того, що майже одразу, після інавгурації, відновили показ заборонених «Сватів». Ну то таке, дрібниці.

  Але потім, почалося. Пам’ятаєте, скільки було всяких зашкварів за цей час, починаючи від самого гаранта, з його легендарними «вийди розбійник», «будемо всіх бомбіть» і багато, багато іншого? Досить успішно цю тенденцію підхопили депутати зі своїми «аналтабу», «неякісні діти», «тихенько піду в ліс», «корабельні сосни». Спочатку я подумав: «так ось воно що, це вони спеціально створюють інформаційний привід, щоб було про що жартувати в Кварталі і заробляти на цьому гроші! Ой-да зеленський, ой да хитрун!».  Але виявилося, що в нашій Верховній Раді дійсно опинилася така велика кількість «всестороннє недоразвітих» людей!  

   А що Квартал? А Квартал так і продовжив у когось з пальця висмоктувати жарти про Порошенка.

    Ех, скільки ж МАТЕРІАЛУ добротного пропадає! Тільки про те, як набирають кадри можна вже серіали знімати. Уявіть собі таку сценку: сидіть Жека лисий, з розтігнутою ширинкою, ну типу, він грає когось з офісу преЗедента і каже: «А на яку вакантну посаду ми сьогодні співбесіду проводимо? На посла чи речника?»  

А йому відповідає, той же пікалов: «ну якщо орально-вестібюлярний апарат нормальний  можна зараховувати в кадровий резерв, нам такі кадри всюди пригодяться»

А жека лисий продовжує: «а що з тими, хто анал табу? Їх беремо?»

- Так, але тільки для депутатів ВР

( а люди в залі сидять, хохочуть, кричать: "браво, біс, заібіс!" )

Ну як? Бачили таку сценку від Кварталу? І я не бачив. А був в би президентом Порошенко, вже б побачили. Не, знаю правда, чи був би саме такий привід для жартів…

Так що, нудно стало в Кварталі. Впевнений, що зараз знову вигадують, як би пожартувати з того, що Порошенка на пустили на засідання ПАРЄ. І зроблять щось, накшталт, того, що сидить Порошенко, плаче, мов не попав у Францію на Різдвяний шопінг або що він хотів поїхати на засідання ПАРЄ, щоб продавати цукерки. І на фоні цього буде грати народний хіт «єб@ш їх вова». (а нарід буде сміятися, аплодувати)

Скажете, фігня якась? Ні, це так формується 84% довіри.