"СКІЛЬКИ МОТУЗОЧЦІ НЕ ВИТИСЯ..." - Олег Шарп

"СКІЛЬКИ МОТУЗОЧЦІ НЕ ВИТИСЯ..." - Олег Шарп

1. Печерський суд Києва задовольнив скаргу батька загиблого військовослужбовця Ярослава Журавля Сергія Журавля й зобов’язав Державне бюро розслідувань (ДБР) відкрити провадження щодо верховного головнокомандувача, президента України Володимира Зеленського. Батько військового звинувачує Володимира Зеленського в бездіяльності, яка призвела до загибелі його сина.
2. Журналісти групи Bellingcat розпочали розслідування і знімають документальний фільм про операцію українських спецслужб із вивезення найманців ПВК Вагнера з Росії. Матеріалу у них з головою. Фільм повинен стати початковою фазою звинувачень особисто Зеленського у державній зраді - ст.111 КК України.
Ці події не пов`язані між собою, але вони дуже злякали гідранта і його оточення. Саме тому АПУ вдалась до перевіреної тактики - нападок на Порошенка. Це у них в крові: щось йде не так - перемикай увагу плебса на П`ятого президента.
Дурна тактика - їх крикам "Вовки!" вже ніхто не вірить. А т(п)енисіст відповість за все - і перед батьком Журавля, і перед всіма нами. Кажу як юрист - це все вже не просто серйозно, це вже, як мінімум, від 8 до 12 років позбавлення волі. Попереду нові позови, і найближчий з них вже у другій декаді січня - але про це трохи пізніше.
* * *
Альо, Вова, дарма ти вигнав Богдана - він хоч і муйло, але адвокат непоганий. Вертай його взад - дуже скоро згодиться!