"Скільки українців розуміє, що насправді відбувається у країн?" - Тамара Горіха Зерня

"Скільки українців розуміє, що насправді відбувається у країн?" - Тамара Горіха Зерня

З певним навіть захватом спостерігаю, як Зе привертає максимальну увагу до Пороха і робить усе можливе, щоб залучити до протестів побільше людей.

Як там, про силу дії та протидії? От на що ми не можемо поскаржитися, так це на брак протидії. Але вони це роблять дуже кумедно.

Я так розумію, поставлена задача не допустити людей у Жуляни на завтра на ранок. Саме тому скасували електрички. З київським комунальним транспортом не вийшло - дякую Кличку, до речі.

На дорогах з областей вже зупиняють автобуси; весь тиждень напередодні залякували перевізників, щоб не давали транспорт на Київ.

Де логіка? Незрозуміло. Ну не встигне частина людей у Жуляни - так встигне до суду. Не встигне до суду - точно встигне на Банкову.

Не в тому ж справа, скільки укранців будуть фізично присутні на вулиці.

Тут головне - скільки з нас не допустять перетворення України на росію чи Білорусь. Скільки українців розуміє, що насправді відбувається у країні.

І це далеко не одні "порохоботи". У багатьох колишніх прихильників Вови зелені окуляри розбилися скельцями всередину, і це аж ніяк не додало їм гарного настрою.