"...скандал із "роліком Порошенко" і Анастасією Приходько" - Евгений Якунов

"...скандал із "роліком Порошенко" і Анастасією Приходько" - Евгений Якунов

...насправді є позитивним явищем. Бо переконує: ми таки якось просуваємося із совка у бік Європи. Бо ж погодьтеся, навряд чи подібний демарш був би можливий у Москві. Там "митці" горлянки одне одному гризуть за право "быть любимой женой Абдуллы". А відмова від підтримки Вождя може означати кінець кар`єри.

І це добре, що ми не Москва.

А Ніщуку й іншим посадовцям буде урок: у подібних випадках потрібен офіційний документ, договір, згода на використання твого прізвища, обличчя й слів у політичній (та й навіть соціальній рекламі). Просто "вмовити" когось в приватній розмові за вербальні обіцянки - це вже не прокатить.

Бо ж виявилося, що не тільки Приходько ображена, а й Ахтем Сейтаблаєв. Він би охоче знявся в ролику і так, якби його попередили, що це політична реклама. Але ж не попередили...

Невідомо ще, чи не образиться пенсіонерка- ще одна героїня роліка, якій за її словами, обіцяли за цю зйомку (тільки не зрозуміло, хто) підвищити пенсію. І боюся, вона цього довго чекатиме.

Демократичне суспільство - це суспільство рівних прав. І з цим нашим очільникам (а в даному випадку їх піарникам) уже доводиться рахуватися.

Евгений Якунов