«Сковорідка Трампа. Новини американської кухні» - Олег Пономар

«Сковорідка Трампа. Новини американської кухні» - Олег Пономар

Стів Баннон, колишній радник Трампа, відмовився прийти на слухання до Комітету розвідки Палати Предстаників Конґресу США. Це не є злочином і для цього є причина.

За моєю інформацією, Баннон уклав угоду зі спецпрокурором Робертом Мюллером — він хоче й буде повністю співпрацювати зі слідством. Наступного тижня Баннон даватиме покази Мюллерові, і він не хоче, аби в Конґресі знали те, що йому відомо і що він розповідатиме Мюллерові про Трампа. Адже в Комітеті є прихильники Трампа і був би завчасний витік інформації. Баннон хоче першим розповісти все Мюллерові.

Нагадаю, що крім Баннона, з важливих осіб угоду з Мюллером уклали колишній радник Трампа, Пападопулос (кава-бой, котрий часто літав до Греції на зустрічі з московитами) та колишній радник з нацбезпеки Флінн. Ці двоє вже співають кілька місяців і вже наспівали на десятки томів справи.

Тому можу спрогнозувати, що друга половина лютого та весь березень будуть мега-яскравими та насиченими великими новинами та подіями стосовно #RussiaGate. А коли кількість перейде у якість, спрацює ефект снігової лавини.

Олег Пономар