"СКРИНЬКИ ПАНДОРИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"СКРИНЬКИ ПАНДОРИ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Часто здається, що Путін задався метою створити Росії абсолютний максимум проблем. Головну проблему він створив, коли почав вторгнення до України. Це зрозуміло. Але.

Ну от оголосили вони мобілізацію. І раптом відкрилося, що "можем павтарять" росіяни згодні лише з дивану перед телеком. Бо коли мрячить перспетива опинитися в окопі самому, росіянин з радістю несеться до Грузії, до Казахтану і до Монголії. Найсмішніше, до Латвії лізуть - оті самі потвори які волали "Наши МІГі сядут в Рігє".

Дійшло до того, що Песков примушений заспокоювати населення, мовляв мобілізація - то нічого страшного. Симоньян перекваліфікувалася в борця з порушеннями у мобілізації.

І відкривається, що форми у них на складах нема, забезпечення нема, селити мобиків нема де. А на папері все виглядало так гарно! Дійшло до того що Кадиров, Пригожин і депутати Держдуми критикують генштаб РФ. Як виглядає російська влада після такого?

Або. Ну от оголосив Путін про приєднання до Росії окупованих територій. А ЗСУ зразу ж прийшли і почали запирати в оточення Лиман, аж допоки окупанті не побігли з Лиману просіками і байраками, кидаючи техніку. Бігати вони уміють гарно, ми знову переконалися.

Але. Слухайте ну вони ж ці території уже оголосили Росією. Вони ж всіх переконували, хай, мовляв, ці українці спробують увірватися - ми тоді!... Тепер російські воєнкори, нацики та проча імперська гниль питає Кремль - що там "Ми тоді"?

А Кремлю і сказати нічого. Бо не знає він що з цим робити. Вони програють, і самі не розуміють як цьому зпапобігти. Їх більше не бояться, і вони з жахом це усвідомлюють.

Але ж і це не все. Ми зараз продовжуємо звільняти наші території, бо що? Бо ми стверджуємо, що ці території приєднані до Росії незаконно. Скажіть, що нам заважає на таких самих підставах заявити що незаконно у складі Росії знаходяться Стародуб, Таганрог і Білгород? А?

Нравіцца - нє нравіцця, а відкрив ці скриньки Пандори особисто Путін. Я думаю вони спробують поразку біля Лиману просто не помітити, так само як не помічали прильотів по Криму. Но ЗСУ ж не зупиняться. І імперська спільнота в самій Росії колись запитає Кремль - що робиться? А далі...

Скринька Пандори - штука підступна. Відчинити легко. А зачинити...