"Слава нашій Армії! Зі святом! Слава Україні!" - Олександр Дедюхін

"Слава нашій Армії! Зі святом! Слава Україні!" - Олександр Дедюхін

Коли Мойсей прийшов до фараона, та сказав: "let my people go", фараон скривився та подумав: «Я, Рамзес ІІ, величайший правитель в мире, моя держава на трех континентах, никак не могу слушать этих козопасов, придуманных в австро-венгерском генштабе! Да кто они вообще такие? Нищие! Нет! Никуда не пущу! У меня самая могучая армия! Никаких майданов! Вон с глаз моих, и больше работать, во славу мою, великого египетского Пуйла!", потом приказал уйти подальше с глаз.

«Добре» - відповів Моїсей, - «Якось з Божою допомогою розберемось».

І розібралися. Фараон, разом із військом, потонув у морі, а євреї трохи згодом почали розбудовувати свою державу, та мають одну з найсильніших армій у світі.

Знаєте чому Мойсей і євреї перемогли фараона та найсильнішу армію світу? Тому, що вони бачили себе у перспективі Царства Божого, а фараон бачив лише земне і будував земне царство.

Далі в ізраїльтян теж все було непросто. Зустрічалися і колаборанти і зрадники, але в них завжди був приклад приголомшливих перемог Моїсея, Навина, Халева, Гедеона, Давида та іншіх. І це допомагало у складні часи. І це допомагає їм зараз.

Не зважаючи на зрадників у вищому керівництві, в нас і зараз є армія, завдяки якій ми можемо спати і жити спокійно. Вона збудована Президентом, котрий не злякався сказати азіопському Пуйлу «Let my people go». Президентом, котрий бачив Україну не колонією недоімперії, а в перспективі Царства Божого. Бачив Україну так, якою її бачить Бог. Так, наша армія зараз, через зрадників та колаборантів, переживає не найкращі часи, але вона продовжує нас захищати, маючи запас міцності. Подякуємо Богові за неї.

Подякуємо Богові за кожного, хто не злякався пуйла.

Подякуємо кожному, хто давав свої лєпти на підтримку армії.

Подякуємо кожному, хто не зважаючи на зрадників, захищає нас.

Ми бачимо не тільки тимчасові труднощі, але Україну у перспективі Царства Божого. І це головне. Невсремось.

Слава нашій Армії! Зі святом! Слава Україні!