"Слуги якогось народу (але не українського) анонсують декілька цікавих законів"

"Слуги якогось народу (але не українського) анонсують декілька цікавих законів"

На осінь слуги якогось народу (але не українського) анонсують декілька цікавих законів: це і сім-карти по паспорту (як янек хотів в законах 16 січня), і відключення мобільних телефонів ввезених контрабандно (тобто, ви не зможете собі купити телефон закордоном, треба переплачувати тут), і просто еталонна пролетарська ініціатива: ввести податок на витрати

За словами слуги якогось народу (не українського) гетьманцева все виглядатиме так: якщо ви купляєте авто чи щось інше і не можете пояснити податковій звідки у вас гроші на авто (якщо ви не зможете надати документи і не маєте так званої нульової декларації, то маєте ще й заплатити додатковий податок)

Ну і зрозуміло, що податкова має право вас питати про все що хоче. Вас, а не беню/не ахметова/не пінчука. Їм же цікаво звідки ви взяли гроші на придбання авто. Але не цікаво звідки спонсори клоуна взяли гроші на придбання заводів/параходів/галузей економіки/збанкрутованих ними банків.

Ну і зрозуміло, що податкова не буде питати слуг якогось народу (не українського), які отримуючи зарплати в конвертах, пересіли з ослів на мерседеси, а буде питати тих, хто не має покровителів у вигляді клоуна.

Ну і зрозуміло, що питати/чи не питати вас про те звідки ви взяли гроші на авто/щось інше буде залежити від широти пакунку з грошима, який ви віддасте представнику податкової чи іншому рєшалі, а ті передадуть наверх. Так, бо пустопорожня бездоказова "бурудьба з корупційов" нічим добрим не закінчується крім, власне, корупції.

Ну і зрозуміло, що це зараз мова йде про нібито дорогі придбання. Але хто сказав, що це все не зведеться до закону "про три колоски"?

Бо можуть.

Бо сдєлалі їх вмєстє. Тобто, вас. А ви кого думали?

Mason Lemberg