"Спочатку було смішно" - Сергій Марченко

"Спочатку було смішно" - Сергій Марченко

В контексті подій у Білорусі нагадаю, як там сміялися над недолугим директором радгоспу після обрання президентом. Лукашенко був незграбним селюком, який реанімував #СССР у 21 столітті. І це було капець, як смішно. Рівно до того часу, поки ескадрони смерті білоруського КДБ фізично знищили всю опозицію і витиснули всіх, хто опирався владі картопляного диктатора, за кордон.

Вам це нічого не нагадує?

Зеленські-Єрмаки – ідеальні диктатори. Люди без моральних цінностей, ідеології, принципів. Вони одягають на себе маски, які найбільш вигідні, а потім міняють їх в залежності від ситуації. Вчора вони виграли вибори, як помірно проросійський проект, а сьогодні вони вже патріоти. Так, зараз вони просто заробляють гроші. Але з часом до грошей звикають і захочеться влади. І тут закомплесовані маленькі люди проявлять всі свої найгірші якості. Історія довела це неодноразово.

Зараз вони вже мають майже необмежену владу в Україні. Під них лягли всі гілки влади, місцеві еліти. Опозиційний рух системно дискредитується або купується. Єдине, що стримує наших недодиктаторів – вулиця. Не даремно у "реформаторів" так палало через вуличні протести.

Якщо ви думаєте, що ми - не Білорусь і у нас таке неможливо, то знайте: білоруси теж думали, що вони – не Узбекистан і у них таке неможливо.